Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lépésekből áll egy ideális párkapcsolat?
Menyi időnek kéne eltelnie az első találkozástól pl a csók,szex,együtt alvás,bemutatás családnak szóval értitek.Ha ujra kezdhetnétek egy kapcsolatot hogy csinálnátok?
17/f
Én már első naptól kezdve nála aludtam(azóta együtt lakunk). Szex 2 hét után volt csak(persze előtte is voltak dolgok, és elsők voltunk egymásnak). 1 év 4 hónapja együtt vagyunk.
szüleinek kb 3 hét után mutatott be.
nem a lépések a lényegek, ha nem a két ember.
Szerintem az a legjobb, ha mindenki a saját tempójában halad. Én elég lassú vagyok ebben a témàban. Mi elég fiatalok voltunk, amikor összejöttünk. Leírom nálunk, hogy ment: Egy osztályba jártunk Általános iskolában( de csak az utolsó 1,5 évben ). 9.esek voltunk, amikor elkezdett udvarolni, 1év udvarlás után jött az első csók(én 15 voltam, ő pedig 16), majd fél évre rá feküdtünk le egymással. Hogy mikor aludtunk egymásnál először... jókérdés. talán a 7.-8. hónap környékén.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!