Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek milyen az ideális Férfi?
"Nem kúr félre, őszinte, nem öntelt és önző, és mint ember is szeret nem csak szexuális tárgyként amibe időnként bedughatja a micsodáját."
Ugye ezt viccnek szántad??? Az ilyen férfiakkal ált. szóba sem álltok....
Külső: igényes, szeresse a szépet, sportos alkatú
Belső: "gondolkodó" típus legyen, tehát lehessen vele filozofálni; NE legyen rideg, tudja kimutatni az érzelmeit és az én érzéseimre is figyeljen; hasonló érdeklődési köre legyen, mint nekem; optimista; nyitott; kedves; intelligens
...most ennyi jutott eszembe
20/L
Külsőre(mert ne hazudjunk, ha külsőre nem fog meg, akkor lehet a szíve aranyból is, nem leszek szerelmes):
Nekem a csontosabb arc jön be, nem szeretem a pufi arcú pasikat. A vékonyakat se, de a kövéreket se, legyen inkább vaskosabb.Szem és haj szín mindegy, az a lényeg, h szexi legyen az összhatás. Szeretem a magas pasikat, a velem egy magasak kizárva. (165 cm vagyok) fontos az ápoltság, és az öltözködés, arany középút, a sportosan elegáns a nyerő.
Belsőre: Vidám, de bizonyos helyzeteket nagyon is komolyan vesz. Vannak céljai, tudja merre van előre.Családcentrikus. Kommunikatív, intelligens, jó, nem kell professzornak lennie, de tudja szépen kifejezni magát, a nyökögő, pasiktól kikészülök. Magabiztos, de semmi esetre sem nagyképű. Őszinte és védelmező. Ragaszkodó, de nem fojtó.
És még egy fontos dolog; figyelmes és szenvedélyes szerető...
Külsô: Nálam minimum 5 centivel magasabb, rövidebb hajú, vékony(!), nem túl izmos (de látszik rajta hogy erôs) ideálom van.
Ami még bónusz: sötét haj (beletúrósan hosszú), zöld/barna szemek (a kék nem negatívum, de nem bónusz)
Belsô: Ôszinte, vicces, kedves, azonos érdeklôdési körû, merész, nálam nem sokkal idôsebb, velem egy tudási szinten lévô fiatalemberek jönnek be. Szeretem, ha egy fiú nem beszél az érzéseirôl, de kimutatja.
Ezek a tulajdonságok adják meg a férfiideálomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!