Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek milyen az ideális Férfi?
Leírom a párom adatait, mert számomra ő az ideális:
külsőre: középmagas, kicsit mackós, rövid hajú, fehér bőrű.
Belsőre: vicces, nyugodt, őszinte, érzéki, figyelmes, az ágyban néha vad, nem munkamániás, nem iszik és nem dohányzik, mindenhez ért, igazi ezermester, kedves, hűséges, kicsit romantikus és nagyon malac!
Hát ennyi számomra :)
Külső: Ne legyen undorító...:D Lehet szőke, barna, vörös, 170 centi vagy 190, csak tudjak hozzá vonzódni, azt pedig nem tudom bekategorizálni.:)
Belső: Jó humorú; lehessen "húzni" egy kicsit, ne sértődjön meg rajta:); legyen képes dönteni; szeresse a gyerekeket; céltudatos; legyen őszinte, és egy picit legyen "nerd", hogy el tudja viselni a "mániáimat".:D Ja, és annak külön örülök, ha hasonló a zenei ízlésünk, de nem létszükség.:)
5-össel értek egyet, én elég őszinte vagyok és sokszor ez bizony nem tetszik a csajsziknak, mert bizony megmondom mindenkinek ha valami nem tetszik benne, rajta, persze normális hangnemben, aztán jönnek a sértődések! :D
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!