Nagyon gáz, ha kijelentem a leendő lakótársunknak, hogy a pasiját ne hozza fel az albérletbe?
Ketten keresünk most az albérletünkbe egy harmadik lányt és nem szeretné egyikünk sem, ha leendő lakótársunknak, ha van pasija, itt kelljen kerülgetnünk, meg hogy itt aludjon minden második nap.
Régebben laktunk így egy lánnyal, voltak belőle problémák, engem zavart, én barátom sosem aludt itt, ha lányok is itt voltak..
Szóval szerintetek gáz, ha aki jelentkezik, ezt elmondom?
Hát, végülis egyenes út, inkább előre, mint menet közben.
Rossz tapasztalatod lehet, rögtön erre gondolni..Normális emberek közt ez nem lehet probléma, hogy valaki nem alkalmas időpontban és körülmények közé menjen légyottra, hm.
Nem gáz. Én sem örülnék neki, ha egy vadidegent kéne kerülgetnem. Hát még ha el is enné előlünk a kajánkat. Vagy nem rohangálhatnék egy szál törölközőben, mert ő éppen ott van. Az sem megoldás, ha akkor viszi fel, amikor ti nem vagyrok otthon, gondolom nem akarod, hogy esetleg kedvük támadjon a te ágyadban hancúrozni.
Szóval nem. El lehet menni a sráchoz is.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
3-as, igen rossz tapasztalatom van, kolis "emlékek"..
Ha én egy pasival laknék mondanám neki hogy hozzon fel nyugodtan csajt csak akkor vágjuk közösbe :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!