Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak? Ő akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Ő akarhat valami?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem. Nagyon jól elvagyunk, vicces és jól tudunk beszélgetni. Órán sokszor az vettem észre hogy engem néz. Néha átkarol, táborban pedig mindenképp mellém akart mindig ülni, és a pulcsiját is odaadta volna nekem. Mindig azt veszem észre hogy folyton rágondolok. Nemrég csináltam facebookot, őt is bejelöltem de nem jelölt vissza sőt még mondta is nekem hogy nem jelölt vissza. A barátnőm szerint azt várja hogy én mondjam hogy jelöljön vissza. Ez igazából csak azért lenne fontos mert most ballagtunk és máshol nem igazán tudnánk beszélgetni. Mit gondoltok én tetszek neki? Mit csináljak, mondjam meg neki hogy tetszik?

2013. jún. 16. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jún. 16. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
15
2013. jún. 16. 13:24
 3/5 anonim válasza:
vald beneki hogy szereted föleg hogy ha most balagtatok akor már későb úgyse látod majd sokat
2013. jún. 16. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Vallj színt, vagy bejö vagy bukta, már tök mindegy.
2013. jún. 16. 14:34
 5/5 anonim válasza:
Ne hagyd eluszni ezt a hajót! Legyél a tettek embere és cselekedj. Telón hivd akkor fel és beszélgess vele. Kérdezd meg tőle hogy miért nem jelölvissza faceen.Ha ezután se fog akkor kérdezd meg tőle hogy elmegy e veled valahova.(nem gáz ha egy lány kezdeményez)Ha erre is nemet mond akkor vaklószinű hogy soha többet nem fogod látni igy mond meg neki az érzéseidet. Az a legroszabb dolog ha magadban tartod az elfolytott érzéseket.szal mond el neki.Ha erre is nemet mond akkor igy járt többet végképp nem látom, ha igent akor meg jártok :D happy end
2013. jún. 16. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!