Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly vélemények érdekelnek erről a csajról? Hagynom kéne?
Előzmény-tények: a csaj 28 éves, intelligens, egyetemet végzett, olvasott, színházba járó, művelt, kedves, aranyos, nagyon szolidan öltözködő lány, mindenkivel megtalálja a közös hangot, nagyon nagyon jó fej, és ráadásul nagyon jól néz ki. Továbbá ateista, még sosem volt szerelmes, több, mint 30 férfival lefeküdt már, és ebből csak 3-4 volt komoly, azok is max. 1 évig tartottak. 2 éve volt egy abortusza, mert gyakorlatilag szeretője volt egy nős, 2 gyermekes pasinak, tőle lett volna a gyerek.
Ha a fenti "előzményeket" elolvastátok, látjátok, hogy miért vonz és "taszít" is egyszerre a csaj. Amit látok belőle, annak java része nagyon tetszik, szép és jó, de ami zavar, az a múltja, és ami a múltjából fakad. Nem tudom, hogy ez olyan múlt-e, ami felett el kéne mennem, vagy olyan, amit hagynom kellene, mert nem lesz jó vége? Jól érzem magam a csajjal, de nem szeretném megégetni magam. Valami támpont, ami mentén elkezdhetek gondolkozni, mérlegelni? köszi
Össze se jöttetek és már aggályaid vannak.
Figyelj ha összejössz vele és valami nem tetszik,nem kell vele összekötni vele az életed,hanem szakítani kell és kész.
Amiket mondtál róla csak adatok,minden akárhányadik nőről el lehet már mondani manapság.
Sőőőt...Az én környezetemben kétféle történet van,az egyik típus,aki gimis kora óta csak évekig járt különböző fazonokkal,vagyis csak 1-2-3-4-5 és még sorolhatnám hány éves kapcsolatai voltak..Több is.Majd menyasszony lett,férjhez ment és annyi.A másik típus,aki egyszerűen nem találta meg senkiben az igazit,hiába próbálkozott és több rövidebb kapcsolata volt.Ha évente 2-3 emberrel lefekszik az ember 20fölött nem nagy szám!
Abortusz:tabutéma,sose lehet tudni mi volt valójában,nem szabad ez miatt ítélkezni.Az,hogy ilyet megosztott veled(már ha tőle tudod és nem mástól),az elég nagy szó...Bízik benned,szóval ne élj vissza az információval...
Na mindegy,nehéz megismerni igazán a másikat,még több hónapnyi találka,szex és egyebek mellett is.
Van pár kérdés,amin gondolkozz el!
Mitől félted magadat?
Hogy megcsalna?
Hogy felhozná a múltját?Vagy azzal traktálna?
Vagy,hogy neki bármiről is több tapasztalata van?
Amit leírtál az a múlt. Mindig a jelenre és a jövőre kell koncentrálni. Az csak egy dolog, hogy tudsz a múltjáról. Azzal foglalkozz mi lehetne veletek ha tényleg tetszik, és ő is nyitott rá. Nekem az egészből az abortusz az aggályos. Nyilván felelőtlen életmódot élt sokáig. Ez nem azt jelenti hogy melletted is így fog történni. Szerintem ne görcsölj ezeken.
24/L
Megint a csak a jelen számít baromság. Nem! Főleg ennyi idősen a múltad már fest egy képet a jellemedről is. A helyedben én még ennyit sem gondolkodtam volna, viszont fair play alapon elmondtam volna neki hogy miért nem akarom folytatni.
34 ffi
Azert felelotlen mert abortusza volt??? Inkabb szult volna egy gyereket a bizonytalanra, apa nelkul? Most tok mindegy, hogy milyen apa, meg hogy o volt a szereto. Ilyenkor miert lett volna jobb szulni?
En azt tudnam javasolni, hogy talalkozz vele par randi erejeig, mert lehet, hogy lassan azert o is felno, es valtozik, "erik", ha nem akkor felejtos, ha igen, ha azt latod, hogy kepes valtozasokra, akkor miert ne adnal eselyt neki?
(ezzel nem azt mondtam, hogy te probald megvaltoztatni, csak azt, hogy az emberek az ido mulasaval valtoznak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!