Milyen hibába estetek netes ismerkedés közben?
Konkrétan milyen pasiba/csajba futottatok bele akibe nem kellett volna?
Hogyan indult az ismerkedés, mi volt a gond az illetővel, mikor derült ki és mi lett a következménye?
(és igen, egy korábbi kérdés ihletett, de azt nem én tettem fel)
A hiba az volt, hogy egyáltalán elkezdtem a netes ismerkedést. Mára már rájöttem, hogy neten soha nem az igazi az ismerkedés... egyszóval van egy pár "problémám" ezzel az ismerkedési formával.
Tudom, hogy a válaszom nem teljesen helytálló a kérdést figyelembe véve, de azért remélem emiatt nem leszek lepontozva.
online kamaszok
Az a baj a netes ismerkedéssel, hogy nincs az illetővel személyes benyomásod, nem tudod leolvasni a testbeszédét...
Csak a szövegre koncentrálsz, arra amiről beszélgetsz... De azt, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon csak élőben lehet kideriteni...
Bár a skypeolás már sokkal közvetlenebb...
Én csak pár netes barátot ismertem nem... Nálam a barátkozás a cél. :)
A legnagyobb hiba az volt, hogy egyáltalán megpróbáltam. Hogy mondjak is valamit felsorolom a leggyakoribb okokat:
1. Ki volt írva, hogy komoly kapcsolat érdekel, minden 2. megkeresés szexkapcsolatra szólt.
2. 10-20 évvel idősebb (gyakran családos) pasik kerestek sokat.
3. Elvárták volna, hogy 2 helyesírási hibától nyüzsgő odabüfögött mondat után a lábuk elé omoljak.
4. Ha valaki nem volt szimpatikus és megírtam, hogy bocsi nem egészen az esetem, vagy másmilyenre gondolok, olyan anyázást kaptam, ami még telepen is ritkaságszámba megy. Vagy részletes magyarázatot kértek, de annak minden kijelentésébe belekötöttek. A végkövetkeztetés mindig az volt, hogy egy válogatós r@banc vagyok.
Én kis naiv úgy voltam vele, hogy mindenkinek válaszolok ha már rám írt. Csak egyrészt olyan minősíthetetlenül rosszul kezelték egyesek az elutasítást, hogy az életkedvem is elment (mit képzelek, hogy igényeim vannak) másrészt olyan mennyiségű levelet kaptam amire munka mellett képtelenség volt válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!