Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők jó része miért egyre...

A nők jó része miért egyre elutasítóbb a netes ismerkedéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Oké, hogy sok a paraszt, de képtelenség elképzelni, hogy normálisabb emberek is próbálkoznának ily módon, csak mert mondjuk félénkebbek? Vagy aki félénkebb, az már nem is normális?

2013. jún. 20. 19:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Félnek a sok pszichopatától. Sajnos a névtelenség, arctalanság lehetőséget ad a visszaélésre.
2013. jún. 20. 19:16
 2/27 A kérdező kommentje:
De ha meg felajánlom, hogy kezdjünk a száraz adatokkal és egy képcserével, elküldenek a fenébe. Semmi nem jó...
2013. jún. 20. 19:17
 3/27 anonim ***** válasza:
mert már kétszer rábsztam
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevesebben bíznak az emberekben,ez van.
 5/27 anonim ***** válasza:
Én csak olyanban bíznék, akivel van közös ismerősöm.
2013. jún. 20. 19:18
 6/27 anonim ***** válasza:

Én általában normális emberekkel beszélgetek neten, volt jópár randim is. A baj csak az, hogy sokan egyáltalán nem tetszenek... Nem csak a külsőt tartom fontosnak, de azért az is számít.

Egy lány

2013. jún. 20. 19:19
 7/27 anonim ***** válasza:

Pont, hogy a lényegre törő ismerkedés nem célravezető.

Beszélgetés, laza barátkozásból lehet valami inkább.

Különben igen, sok a hülye, aki kamuzik, átbasz stb, azért egyre zárkózottabbak. A sok balf*sz a neten éli ki magát.

2013. jún. 20. 19:19
 8/27 anonim válasza:
Mivel egyre tobb a netes pedo es ezt mindenki tudja ezert mar nem biznak senkiben....
2013. jún. 20. 19:20
 9/27 A kérdező kommentje:
Én meg legalább 10-szer b.sztam rá. És? Van ilyen, mégis próbálkozom tovább, hátha létezik még normális nő. De ők meg néhány paraszt után esélyt sem adnak senkinek, még ha fehér zsebkendőt lebegtetve is közeledik feléjük.
2013. jún. 20. 19:20
 10/27 anonim ***** válasza:

mert az élőben ismerkedést kedvelem + nem akarok még egyszer ráb@szni, jobb nekem élőbe.

19/L

2013. jún. 20. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!