A nők jó része miért egyre elutasítóbb a netes ismerkedéssel kapcsolatban?
7! igaza van, laza beszélgetés, az jó
nem vagyok elutasító, sőt képet is tettem fel,a férfiak nagy része nem tesz fel képet,
a baj ott kezdődik, mikor kiderülnek az elképzelések N
hallani mindenről lehet....
nálunk meg a fordított helyzet is divat, ez van, felét sem kell elhinni.
nem romantikus, nem izgalmas a netes ismerkedés.
igaz, a való életben az ember nem tudhatja biztosra, hogy a másik keres-e párt, foglalt-e, érdeklődik-e.
de hát pont ez a bizonytalanság teszi izgalmassá az egészet.
meg hát én már ráébredtem, hogy a fizikai vonzalom az mégis előbbrevaló.
van egy csomó ember, akit mondjuk értelmesnek, normálisnak tartok, még egy hullámhosszon is lehetünk, de mégsem vonzódom hozzájuk egy fikarcnyit sem. a lelki összhang nem elég ahhoz, hogy valakivel le tudjak feküdni.
viszont ha ránézek valakire, valahogy nagyon sokminden átjön. az is, hogy fizikailag vonzónak tartom-e, és még egy csomó minden a személyiségéből. és ha már tetszik a kinézete és a kisugárzása, nagy az esélye, hogy a személyisége is tetszeni fog, és így valahogy az egész életszerűbb, természetesebbés izgalmasabb, mint ha az ember adatokra meg elváráshalmazokra koncentrál egy számítógép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!