Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők jó része miért egyre...

A nők jó része miért egyre elutasítóbb a netes ismerkedéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Oké, hogy sok a paraszt, de képtelenség elképzelni, hogy normálisabb emberek is próbálkoznának ily módon, csak mert mondjuk félénkebbek? Vagy aki félénkebb, az már nem is normális?

2013. jún. 20. 19:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
mert rizikós, plusz nem sok intelligens fazonnal akadtam így össze
2013. jún. 20. 19:30
 12/27 anonim ***** válasza:

7! igaza van, laza beszélgetés, az jó

nem vagyok elutasító, sőt képet is tettem fel,a férfiak nagy része nem tesz fel képet,

a baj ott kezdődik, mikor kiderülnek az elképzelések N

2013. jún. 20. 19:30
 13/27 A kérdező kommentje:
Mert élőben nem lehet pofára esni? Komolyan nem értelek titeket. Ugyanúgy csőbe húzhatnak, megvan rá az esély.
2013. jún. 20. 19:31
 14/27 anonim ***** válasza:
Élőbe is lehet pofára esni, de úgy legalább elsőre ki szokott derülni, nem szédít tovább.
2013. jún. 20. 19:33
 15/27 anonim ***** válasza:
a másik meg, hogy utáltam azt amikor neten tök jól elbeszélget a pasi, utána meg meg sem akar szólalni élőben. Ezért is szeretem jobban az élőbe ismerkedést + mellé lehet neten is, de nálam fontos a személyes találkozó is.
2013. jún. 20. 19:34
 16/27 A kérdező kommentje:
Én inkább olyanról hallok, hogy évekig csalja a nőt, az meg lohol utána, mert fülig szerelmes. Nekem meg ökölbe szorul a kezem, meg a gyomrom, hogy képtelen lennék megtenni ilyet, mégis ugyanolyan szardarabnak titulálnak.
2013. jún. 20. 19:34
 17/27 anonim ***** válasza:

hallani mindenről lehet....

nálunk meg a fordított helyzet is divat, ez van, felét sem kell elhinni.

2013. jún. 20. 19:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Hozzám jönnek sírni, szóval...
2013. jún. 20. 19:38
 19/27 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdezô?Miért nem szórakozóhelyen ismerkedsz pl?
2013. jún. 20. 19:38
 20/27 anonim ***** válasza:

nem romantikus, nem izgalmas a netes ismerkedés.

igaz, a való életben az ember nem tudhatja biztosra, hogy a másik keres-e párt, foglalt-e, érdeklődik-e.

de hát pont ez a bizonytalanság teszi izgalmassá az egészet.

meg hát én már ráébredtem, hogy a fizikai vonzalom az mégis előbbrevaló.

van egy csomó ember, akit mondjuk értelmesnek, normálisnak tartok, még egy hullámhosszon is lehetünk, de mégsem vonzódom hozzájuk egy fikarcnyit sem. a lelki összhang nem elég ahhoz, hogy valakivel le tudjak feküdni.

viszont ha ránézek valakire, valahogy nagyon sokminden átjön. az is, hogy fizikailag vonzónak tartom-e, és még egy csomó minden a személyiségéből. és ha már tetszik a kinézete és a kisugárzása, nagy az esélye, hogy a személyisége is tetszeni fog, és így valahogy az egész életszerűbb, természetesebbés izgalmasabb, mint ha az ember adatokra meg elváráshalmazokra koncentrál egy számítógép előtt.

2013. jún. 20. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!