Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha egy ismeretlen pasi meg akart ismerni engem, írt nekem egyik közösségi oldalon, akkor mért kér arra, hogy én buszozzak el hozzá oda, ahol lakik és mért nem ő akar jönni hozzám, vagy értem?
2011. jan. 22. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Jobban le tudna nyűgözni "hazai pályán". Ha ő csöppenne be hozzád, nehezebb dolga lenne.
2011. jan. 22. 10:02
 2/8 A kérdező kommentje:
10:02, lehet, hogy ez is benne van, de ha már ő akar ennyire megismerni engem és ráadásul neki autója is van, amit imád, akkor mért nem jön el értem? Nem lakunk nagyon messze, de azért közel sem egymáshoz. Nem képzelem magam kiskirálynőnek, de elég rosszul érezném magam, ha rögtön az első randira nekem kellene elutazni hozzá. Nem csak arról lehet szó, hogy várja a sült galambot?
2011. jan. 22. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
valószin ,hogy megakar erőszakolni . és ott nem hallják a sikoltozást :/
2011. jan. 22. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jan. 22. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz vele. első randira nehogy már te utazz hozzá. én mindig ugy beszéltem meg hogy egyikünknek se legyen messze, vagy inkább én utaztam többet. de énse mentem az ő lakásához amugy egyik lánynak se akivel netről taliztam. aztán következőre már utazhatsz teis, kell érte tenni a lánynak is, de elsőre jogos hogy a ffi utazzon a csajhoz. ha akar valamit...

21/f

2011. jan. 22. 14:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó, akkor ezek szerint nem én reagálom túl a dolgokat. Még az is teljesen más lenne, amit az utolsó írt, hogy mondjuk találkozunk egy köztes helyen. De hogy ő kezdeményez az interneten, meg akar ismerni és még mondja, hogy üljek fel egy buszra, tőlünk úgyis sok busz jár arra, ez egy kicsit felbosszantott és elgondolkodtatott. Jöjjön ő, legyen már igazi férfi.
2011. jan. 22. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:

egyetértek vele, én is pont ugyanilyen helyzetben voltam, de megoldottuk egy étteremben

21/L

2011. jan. 22. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem, ezt felejtse el. Sztem menjetek egy olyan helyre elsőre, amit mindketten jól ismertek. Legyen nyilvános, mondjuk egy kávézó valamelyik plázában, vagy akár egy meki, mindegy. Ő is utazzon ugyanannyit, mint Te.

Azért hív az ő környékére, mert valószínű, hogy a randi végén bepróbálkozik, hogy felvigyen magához.

Te tudod :)

2011. jan. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!