Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedéssel kapcsolatban?
ne foglalkozz vele. első randira nehogy már te utazz hozzá. én mindig ugy beszéltem meg hogy egyikünknek se legyen messze, vagy inkább én utaztam többet. de énse mentem az ő lakásához amugy egyik lánynak se akivel netről taliztam. aztán következőre már utazhatsz teis, kell érte tenni a lánynak is, de elsőre jogos hogy a ffi utazzon a csajhoz. ha akar valamit...
21/f
egyetértek vele, én is pont ugyanilyen helyzetben voltam, de megoldottuk egy étteremben
21/L
Nem, nem, ezt felejtse el. Sztem menjetek egy olyan helyre elsőre, amit mindketten jól ismertek. Legyen nyilvános, mondjuk egy kávézó valamelyik plázában, vagy akár egy meki, mindegy. Ő is utazzon ugyanannyit, mint Te.
Azért hív az ő környékére, mert valószínű, hogy a randi végén bepróbálkozik, hogy felvigyen magához.
Te tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!