Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nők jó része miért egyre...

A nők jó része miért egyre elutasítóbb a netes ismerkedéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Oké, hogy sok a paraszt, de képtelenség elképzelni, hogy normálisabb emberek is próbálkoznának ily módon, csak mert mondjuk félénkebbek? Vagy aki félénkebb, az már nem is normális?

2013. jún. 20. 19:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Akkor mégis milyen válaszokat akarsz hallani?

Jó lelki szemetesük vagy, ezt vagy mit?

Van aki szeret neten ismerkedni van aki nem. Én nem, mert megjártam vele, de úgyis találsz majd olyat akinek így is jó-

2013. jún. 20. 19:39
 22/27 laci911 ***** válasza:
Inkàbb mert sok férfi puhàny a nők meg valami nagy dolgot keresnek ...élőben sem lehet értelmes nőt talàlni ....szex még ok de beszélgetni ...
2013. jún. 20. 19:40
 23/27 anonim ***** válasza:

Én ismerkedtem már itt fiúkkal, a sok aberrált közt találni normálisat is. De amikor képcserére, névcserére esetleg személyes találkozóra kerül a sor... nos ott már visszakozok. Nem azért mert csak szórakozok, hanem mert nem lehet tudni ki van valójában a másik oldalon. Nagyon sok az elmebeteg. Én pedig félek elküldeni a fényképem, a nevem meg pláne. Ki tudja hogy él vissza vele.

Egyszóval nem képtelenség elhinni hogy normális pasik is írnak ide. De akkor is fél az ember lánya, mert ez egy ilyen világ.

2013. jún. 20. 19:43
 24/27 A kérdező kommentje:

Nem járok szórakozni, nekem nem buli, hogy látom részegen vonaglani a korombelieket. 22 éves vagyok.

A kérdésre várok választ. Az nem válasz, hogy annyiszor átvertek... ahhoz is két ember kell. Meg továbblépés.

2013. jún. 20. 19:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor adok másik választ:

Azért mert én nem virtuálisan élek, hanem a valóságban, így ismerkedni is ott akarok. Nehogy már én legyek a bunkó, mert olyan régimódi vagyok, hogy élőben akarom megismerni a pasit. Legközelebb már szex is csak neten lehetséges?

2013. jún. 20. 19:45
 26/27 anonim ***** válasza:
jaj, aki azzal jön, hogy élőben szeret ismerkedni, az is érdekes, ha odamegyek hozzzá többnyire nem vevő rám, tiszta bunkók a mai csajok meg is értem, ha sokan inkább prostizni járnak, el fogják érni, hogy egyre több és több fiú, férfi elégeli meg a gonosz játékaikat és majd akkor ők nekik kell kezdeményezni, amitől annyira f0snak.
2013. jún. 20. 22:56
 27/27 anonim ***** válasza:

szerintem végül is érthető, miért ilyen sok ember.

pl. az mtv-n szokott lenni egy olyan sorozat, h kamureg. és ha azt megnézed, láthatod, mennyi hülye ember van, akinek az okoz élvezetet, hogy másnak adja ki magát, mint aki, és most szerintem te sem adnál ki magadról ilyen információkat, ha tudnád, hogy pl. az a szexis 20 éves lány, aki az előbb rádírt facebook-on, igazából egy sörhasú, kopaszodó, 200 kg-os unatkozó elmebeteg...vagy ilyesmi..meg most nem is tudhatod, lehet, hogy elkezdesz vkivel beszélgetni, minden jól alakul, aztán összekaptok valamin, ő meg felpakolja a képeidet a netre bosszúból...bármi megeshet...

16l

2013. júl. 17. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!