Milyen hibába estetek netes ismerkedés közben?
Konkrétan milyen pasiba/csajba futottatok bele akibe nem kellett volna?
Hogyan indult az ismerkedés, mi volt a gond az illetővel, mikor derült ki és mi lett a következménye?
(és igen, egy korábbi kérdés ihletett, de azt nem én tettem fel)
Én nem ismerkedes céljából regisztráltam be,mégis itt ismertem meg a 4 legjobb bnőm,pluszba a Nagy Őt is.
Semmi gond nem volt,szimpatikusnak találtak(Ők írtak Rám),én nyílt vagyok,közvetlen,kiderült,hogy sok Bennünk a közös,de persze óvatosak voltunk,s kb. fél év után bejeloltük Egymást fb-n,s a mai napig beszelünk órákon át,talalkozgatunk,stb.
megismerkedtem egy fiúval, eleinte nagyon rendes volt, csomó mindenről ugyanaz volt a véleményünk, aztán mondtam neki valamit, de abszolút nem sértésnek szántam, ő meg ezen felháborodott és el lettem mondva mindenféle hülye p.csának..pedig legalább 20x elmondtam neki, hogy nem sértésnek szántam és ne haragudjon, de ő csak mondta a magáét..a legrosszabb az volt, amikor rájöttem, kit veszítettem el, mert ha azt az egy mondatot nem írtam volna le, lehet, hogy még mindig beszélgetnénk..szóval én abba a hibába estem, hogy már az elején, amikor láttam, mennyi közös van bennünk, beleképzeltem egy csomó mindent, hogy talán majd randira is sor fog kerülni meg hasonlók, aztán nagyot koppantam..
16l
Lehetséges hibák:
1. Nem tisztázzátok, hogy ki mit akar.
2. Sokáig húzzátok/túl korán dobod be a találkozót.
3. Tök jót beszélgettek, és csak hetekkel később cseréltek fotót (akkor már inkább jobb, ha egyáltalán nem lát és csak a "piros sálról megismersz".
4. Nem vagy őszinte.
5. Rosszul választasz randihelyszínt (pl. kávézó, teázó jó, mozi, koncert kevésbé)
6. Az első intő jelre nem hagyod abba a beszélgetést.
7. Túlságosan bízol benne, hogy összejön, ezért senki másnak nem válaszolsz.
8. Túl sokat akarsz tudni róla.
9. Túl sokat beszélsz az exedről, kutyádról, macskádról, munkádról.
10. Keresgélés során csak a képeket nézegeted.
11. Nem kérdezel eleget (azt kell éreznie, hogy kíváncsi vagy, meg akarod ismerni).
Legrosszabb élmények:
1. Srác az első randin közölte, hogy csak akkor lesz második, ha végignézheti, ahogy a barátai meg..., merthogy ő erre izgul, úgyhogy ha ebben nem vagyok benne, akkor ne is folytassuk. Nyilván nem volt második randi, fél év múlva írt egy sms-t, hogy folytatjuk-e onnan, ahol abbahagytuk. Mosolyogtam rajta egy sort, és nem válaszoltam.
2. Srác az első randin minden mondatom után elmondta: "Ez engem egyáltalán nem érdekel." A negyedik után rövidre zártam a találkozót, és mondtam, hogy mennem kell, mert még van munkám estére. Aztán még írt egy e-mailt, hogy "átment-e a vizsgán". Diplomatikusan annyit válaszoltam, hogy szerintem nem vagyunk egy hullámhosszon.
3. Volt olyan, aki elvitt az első randi után kocsmázni, iszogattunk, nagyon jót beszélgettünk, majd kibökte, hogy egyáltalán nem tetszem neki, de meghúzna. Sajnáltam, mert intellektuálisan nagyon a helyén volt, tényleg jól elbeszélgettünk, és nálam ezen a "vizsgán a legnehezebb átmenni". De hát így nem lett belőle semmi, azóta nem hallottam róla.
Emellett nekem alapvetően pozitív tapasztalataim vannak, volt két hosszabb kapcsolatom, akikkel neten ismerkedtem meg, és van egy srác, akivel a kapcsolat ugyan nem működött volna, de nagyon jó barátok lettünk.
nem hiszem el, hogy ezt leírtam, de visszaszívni már nem tudom, a legtöbb amit tehetek az, hogy a bocsánatodért esedezem
nekem sajnos ez a rigolyám, a sokat "látott" lányok kiverik nálam a biztosítékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!