Nem kérdeztem meg még az elején,hol lakik.A debreceni csajoknak általában bejövök,de innen azért pont az ország túloldala.
Nem mutattam képet az elején.Akinek nem tetszem,annak hiába felelek meg minden másban.
Kb ennyi.
2013. jún. 20. 19:56
2/27 anonim válasza:
Semmibe, mert a sok k0cs0g ribanc nem hajlandó válaszolni.. Remélem akikkel kavarnak ott jól átb@ssz@k a fejüket. Halál az összesre!
2013. jún. 20. 19:59
3/27 anonim válasza:
elkövettem azt a hibát, hogy egyáltalán megpróbáltam
2013. jún. 20. 20:10
4/27 anonim válasza:
Utolsóval sajnos együtt érzek!
Elég sok kellemetlen incidensem volt már. Talán az volt a legrosszabb, mikor egy csajjal beszélgettem sokáig egy társkeresőn majd Facebook linket cseréltünk, bejelöltem, Ő vissza is jelölt majd abban a minutumban le is törölt az ismerősei közül.
2013. jún. 20. 20:15
5/27 anonim válasza:
Volt, aki iránt túl hamar kezdtem el többet érezni, aztán a csaj megszívatott. Volt, aki normálisnak tűnt, aztán még egy baráti találkozóra se volt hajlandó eljönni, miközben a saját érzéseire és döntéseire hivatkozott (ja az persze nem számít, hogy én mennyi mindent toleráltam neki, meg az én érzéseim nem számítottak). Volt olyan is, akivel nem volt baj, csak a találkozót "elrontottuk", mert mindketten félénkek és tapasztalatlanok voltunk, azóta nem is nagyon beszéltünk.
2013. jún. 22. 22:28
6/27 Johnny B. Goode válasza:
Hittem benne... :)
2013. jún. 22. 22:41
7/27 anonim válasza:
A találkozás rontott el mindent. Életem első, egyetlen és legrosszabb randija. Azt hittem feloldódok mellette ha neten olyan jól elbeszélgettünk hetekig, de nem így volt.
17L
2013. jún. 23. 00:45
8/27 anonim válasza:
Milyen hibába? Hogy ne nézek ki jól, így sokszor mikor több hetes beszélgetés és röhögcsélés után képet küldök, már soha vissza se írnak a lányok, mint a kámfor úgy tűnnek el.
2013. júl. 10. 17:18
9/27 anonim válasza:
# 7 lehet, túl csini vagy :D
2013. júl. 10. 17:49
10/27 anonim válasza:
Semmilyenbe, képet előre nem küldünk, legyen meglepetés-meglepődés. Jobbnál jobb kalandok, semmi veszítenivaló nincs. De erősen ajánlott nem 3 hónap mindennapos levelezés után, hanem záros időn belül, max 2 hét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!