Ti szoktátok tesztelni azt akivel éppen ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy különböző helyzetekre vagy mondatokra mit reagál. Mondjatok példát is légyszi2013. jún. 20. 18:18
1/8 anonim válasza:
nem szoktam tesztelni, azt persze figyelem, hogy különböző külső helyzetekre hogyan reagál, de ezt minden ember megteszi.
19/L
2/8 anonim válasza:
Hát.
Megkérdezem focitémában. Ha Újpest, vagy Real Madrid drukker, mehet a süllyesztőbe.
Vannak még kritériumok. Ha baloldali nézetei vannak. Azt hiszem...ennyi.
3/8 anonim válasza:
Mármint direkt kellemetlen helyzetbe hozni, indikszrét kérdéseket feltenni? Szánalmas.
Másodiknak meg gratulálok a párválasztási kritériumaihoz (Mondom úgy, hogy nagy foci rajongó vagyok)
4/8 anonim válasza:
3.asnak , szerintem a kérdező nem direkt helyzetekre kérdezett rá. Vagy mégis ?
1. voltam
5/8 anonim válasza:
Persze, ha nem tudja kirakni az expert aknakeresőt fél perc alatt, vagy nem bírja felsorolni az összes magyar királyt uralkodási idejük szerint csökkenő sorrendben, akkor fel is út-le is út.
6/8 A kérdező kommentje:
azért tettem fel ezt a kérdést mert akivel épp ismerkedek néha úgy érzem hogy ő tesztelgeti hogy mire hogy reagálok. kiváncsi voltam hogy más is csinál-e ilyet és hogy ha igen akkor mi értelme van..
2013. jún. 20. 19:02
7/8 anonim válasza:
hát ja, amúgy vannak ilyen szélsőséges emberek
lehet azért, mert kíváncsi, hogy tényleg olyan vagy-e amilyennek ő lát
8/8 anonim válasza:
keress rá googlébe a shit-tesztekre
ez a válaszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!