Miért van még a ronda lányoknak is pasija, nekem miért nem lehet barátnőm, lányok miért nem adtok még esélyt sem nekem, ha tök csúnya lányoknak is adunk esélyt mi fiúk, akkor ti miért válogattok ennyire külsőt nézve?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 18:22
1/6 anonim válasza:
az emberek 98% csak a külső alapján dönti el, hogy kivel lesz együtt pedig ez nagy hülyeség
2/6 anonim válasza:
Egy magányos fiú sirámai... Immáron ötezredszer... Lenne rá hasznos válaszom de már jónéhányszor leírtam ilyen kérdéseknél és most inkább azt mondom használd a keresőt.
3/6 anonim válasza:
Mert a lányok sokkal felszínesebbek, mint mi.
4/6 anonim válasza:
ha egy fokkal szebb vagy mint az ördög biztos megtalál egy csaj előbb utóbb. ne tudd meg h én mit "szenvedtem" azért h végre legyen egy csajom és akk találtam rá a jelenlegi páromra amikor nem is gondoltam volna. Sőt, inkább ő talált rám.
5/6 anonim válasza:
Mert sok fiúnak elég 2 lyuk és kész! A lányok ettől sokkal igényesebbek.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!