Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha a családban is...

Mit tegyek, ha a családban is azt mondják, hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert olyan csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Sajnos még, ha kegyetlenek is, szerintem igazuk van, mert akárhány lánynál próbálkoztam mind elutasított vagy rondának nevezett. :(

2013. jún. 16. 14:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
képet
2013. jún. 16. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy köcsög családod van...
2013. jún. 16. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Mutass képet
2013. jún. 16. 15:03
 4/13 anonim ***** válasza:

nekem azt szokták mondani.. "megbántam hogy megszültelek"

szóval ne foglalkozz velük.

2013. jún. 16. 15:03
 5/13 anonim ***** válasza:

Mindig van egy új esély, egyszer majd szerzel egy csajt, elviszed hozzátok, és a családod képebe röhögsz, hogy " Na ki is a ronda? Kinek nem lesz soha csaja?".

Hidd el!

Amúgy ha "csúnya" is vagy, hidd el, nálunk a suliban is vannak "csúnya" fiúk, de közülük csomónak van barátnője (nem szuper modellek de nem is bányarémek) mert vannak olyan lányok akik nem csak a külsőt veszik figyelembe, persze a külső is fontos de azok összeillenek megtalálják egymást szóval téged is megtalál az a lány aki hozzád illik! :)

2013. jún. 16. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
*azok akik
 7/13 anonim ***** válasza:
képet (sokan kérdezték, Egerből vagyok, szal ha egri vagy ne küldj)
 8/13 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért, mert ezt akarja elérni a családod....ha nem vagy képes magadért kiállni akkor vesztes leszel egész életedben..az élet harc..egymás önbizalmának a rombolása, hogy ezáltal előrébb jussanak az emberek..pl itt "alacsony pasi nem kell senkinek..csak ilyen meg olyan..dagi lányok apácazárdába halnak majd meg..stb...na most van olyan aki ezeket a hülyeségeket beveszi..depis lesz..egyedül marad a többi pasi/nő meg élheti világát vetélytársak nélkül- hiszen ezek szövegek a vetélytársak lecsökkentésére szolgálnak, hisz aki gyenge feladja - az életképeseknek meg az a problémája, hogy 5 nő közül kit dugjon meg, mert szegény nem tudja beosztani már az idejét...ne légy hülye! Igenis csajozzál és szard le mindenki véleményét aki becsmérel téged..ráadásul mindenkit mindenki becsmérel...azt hiszed egy magas sportos pasit senki sem kóstolgat? Dehogynem...csak aki tökös az leszarja...és nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy X nő ejtette vagy megcsalta, hanem inkább a sikereire koncentrál....ennyi a titok. Nem a családod és a környezetednek kell tetszeni hanem annak a csajnak aki neked bejön...hol nem szarnám én le, hogy a környezetnek nem tetszem vagy lenéz, hiszen honnan tudják hogy én mit gondolok róluk? A család meg, hát vicc...most komolyan szerinted jó pasi apád? tesóid? anyád jó nő? kikezdenél velük? Ki nem szarja le a rokonait..elég abnormális ha egy családtag szexuális/ellenkező nemként méregeti az embert.....a családod egytől egyig beteg állat!
2013. jún. 16. 15:11
 9/13 anonim ***** válasza:
én, (az első) is egri vagyok :D
2013. jún. 16. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
ez a jaj ne sertsuk meg a masikat fassag miatt van ennyi ocsmany, igenytelen es kover ember az utcakon..en maximalisan tamogatom ezt a mentalitast.
2013. jún. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!