Elegem van a csajozásból! Miért nem találok olyan lányt, akinek bejönnék külsőre, így sosem lesz barátnőm, hát tényleg ennyire csúnya vagyok, senkinek sem kellek, lányok?
Azér' szerintem túlzol. Ha valakine arasznyi orra van vagy asszimetrikus fogai az instant veszít még nálatok is.
Ugyan már! Volt arasznyi orrú pasim olyan fogakkal, hogy számtalanszor mondtam neki, hogy őszintén nem értem, hogy tud ezekkel rágni.
És a végén még ő dobott...
Igaz, nem volt ilyen picsogós.
"Ha ronda vagy akkor a természet törvényei alapján halálra vagy ítélve. Csak az erős szaporodik TE NEM!"
Tévedés. Állatoknál talán. Az emberi társadalomban kicsit más a helyzet, had mondjak egy példát, képzeljünk el pár erős kisportolt férfit, és nevezzük el őket beteghordónak, melósnak, árufeltöltőnek stb. és nézzünk csak meg egy vékony srácot, akit doktorúrnak, mérnökúrnak, igazgatóúrnak, vagy szimplán főnöknek hív a kigyúrt csürhe. Ugyanis van aki az izmait építi, van aki viszont a tudását és a karrierjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!