Nyomi, vasággyal 60 kilós, csúnya fiúként ne is álmodjak normális, vékony alkatú lányokról?
Figyelt kérdés
Nekem csak a normális, vékony alkatú lányok vonzóak, persze a személyiség is fontos, viszont kövér lányokhoz nem vagyok ékpes vonzódni, olyan hülyén érzem magam, hogy ők nagyobbak és erősebbek tőlem, míg egy pici, aranyos lányt meg olyan jó lehet szeretgetni. Amúgy vannak lányok, akik helyesnek tartanak, de ezek facebokon láttak még csak, így nem sok önbizalmam van, főleg úgy, hogy élőben nem sok sikerem volt eddig a lányoknál.2013. jún. 10. 18:36
1/21 anonim válasza:
zabálj és gyúrj, bár gondolom úgysem fogod.
2/21 anonim válasza:
Nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de nekem már herótom van az ilyen kérdésektől. Ahelyett, hogy itt sajnáltatjátok magatokat, tegyetek valamit azért, hogy a ti szavatokkal élve, ne legyetek "nyomik". Gyúrni nem csak pénzért edzőteremben lehet...
3/21 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, 67 kiló és 190 centi. Hiába nyomtam, a zabálás és a sok sport nem hozta meg az eredményét(gyúrás se, bár nem is vagyok a híve), ez sima genetika.
De hogy ez miatt ne legyen nőm, az még nem fordult elő.
5/21 anonim válasza:
Én 65 kg 183 centi vagyok és én nem csak álmodok az ilyen csajokról ;) De egy tippet mondok, ne neten keresd a párod, hanem emeld fel a lusta segged, járj egy gyúrni és szórakozni. AV
6/21 anonim válasza:
Ne álmodjanak normális lányokról, se vékonyról se husisabbról, nektek a csúnyábbak maradnak a lustaságotok miatt!
Miért vagy 60 kiló? Egy férfi legyen már legalább 80 kiló, és ne csont és bőr, és ne egy háj hanem izmos valamennyire, nem hiszem, hogy egy 80 kilós férfi túl izmos lenne, de nem is vékony, 60 kilós az mi? Egy nő 60 kilód, hogy érezze magát nőnek egy 60 kilós srác mellett egy normális nő?
7/21 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, tuti nem lesz. Menny és kezd valamit magaddal. Fegyencedzést ajánlom.
8/21 anonim válasza:
Ha csúnyának tartod magad,akkor miből gondolod,hogy szép lányt fogsz valaha is kapni?
9/21 anonim válasza:
Amúgy meg nem rinyálni kell, hanem súlyzót ragadni és zabálni, vagy ha nem akarsz súlyzót cibálni akkor csináld saját testsúllyal, azzal is elérhetsz egy 80 kilós tiszta izom testet, ha eszel rendesen és nem szarokat!
10/21 anonim válasza:
(Hozzátenném, hogy az utolsó hozzászóló igényeit, ösztönös viselkedését tanusító nőket NEM fogod felszedni, ha vékony vagy. De ilyenekre ne is pályázz, külsőséget díjazó, felszínes pitsák.:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!