Nyomi, vasággyal 60 kilós, csúnya fiúként ne is álmodjak normális, vékony alkatú lányokról?
body.builder.hu/
Itt találsz étrendet, edzéstervet és le vannak írva az alap dolgok is. És nem, nem ilyen egyszerű hogy zabálj és gyúrj. kicsit bonyolultabb Ha meg nem szeretnél tömeget növelni, akkor így jártál.
Egyébként az eredeti kérdésre válaszolva, szerintem szint bármilyen fiúnak lehet esélye sok lánynál.
Mennyire csúnya? :D
Az önbizalomhiány és a határozatlanság elég lehangoló tud lenni, kerüld őket. Kivéve ha hasonló csajt akarsz.
11: blábláblá :D ez is csak duma, minden szép nő aki tisztában is van vele, hogy szép, akár plázacica akár normális erkölcsös lány, inkább választja egy sportos testű pasit két pasi közül ha mindkettő ugyanolyan intelligens, kedves, romantikus, aranyos, szenvedélyes stb. jó pasi jellemi/szellemi/lelki szempontból!
Miért választana két ugyanolyan jó belső értékrenddel rendelkező férfi közül egy nyeszlettet, ha van egy esztétikusabb férfiasabb helyette? Nagyon ritka, hogy egy csinos és igényes nő egy vézna srácot választ egy sportossal szemben ha a belső értékek is rendben vannak.
Tudom, hogy ez elkeserítő a lusta és puhány srácok számára, de ez van, mindenért meg kell dolgozni, a csinos és jó nőkért is!
15: Nem bla-bla-bla.:) Azzal egyezek, hogy ha két teljesen ugyanosolyan belsővel rendelkező fiúrol van szó, akkor szívesebben választja az izmosabbat. De a külsőn rengeteget lehet dobni stílussal, öltözködéssel, hajviselettel. Nem beszélve arról, hogy ha az ember nem törődik azzal, hogy "jajj, vékony vagyok, csúnya vagyok, mi lesz?" akkor sokat fejlődhet a belső tulajdonságaiban. És úgy gondolom, hogy kisebb akarattal nagyon is könnyű kitünni a belső értékekkel.:) (volt már olyan barátnőm, aki tökéletes volt(tényelg, fura ezt mondani, de külsőre-belsőre is értem), aztán mégis velem járt egy évet, holott volt okos, szép, izmos udvarlója is bőven.
És mondom, rengeteg lány van, akinek az izomzat, testiség csak harmadlagos.
16: elismerem, hogy a belső többet számít, még ha a mai nők többsége nem is azt nézi elsőre, na de csajt felszedni vagy nagyon jó stílussal lehet ami kiemelkedő, vagy nagyon jó külsővel. Mindkettőt lehet fejleszteni valamennyire. A külsővel az az előny megvan, hogy egyből ott van és látható, és vonzza a nőket!
nekem sosem kellett sok nő, 1 kellett csak, de könnyebb úgy megtalálni azt az egyet, ha rádtapad 10-20 és választhatsz. :)
18: nem kell 2 óránként enni, ez egy baromság! Elég normálisan napi háromszor vagy ha uzsonna meg tízórait is számolsz bele akkor 5 étkezés, de én sem tudok mindig 5-ször enni, de ez nem is baj.
Én is dolgozom, nem 8 órába hanem össze vissza, és mindig többet mint 8-10 óra. Ettől függetlenül a heti 2-3 nap edzést megtartom, bőven elég! Minden más csak kifogás!
Kifogást meg már sokat hallottam, mindenki kifogást keres! A kifogás olyan mint a segg, van mindenkinek belőle bőven!
Kb. 3 óránként kell enni minimum. Ez kijöhet öt étkezésben is, de van aki hetet vagy többet eszik egy nap. Irdatlan mennyiség nem kell, egy jobb tömegnövelő étrend is max napi 2 kiló kaját tartalmaz. Edzésben nem kell nagyot gondolni, hetente 3 súlyzós edzés, kb. 1-1,5 óráig tart és kész. De mondom az oldalon találsz edzéstervet és étrendet is, vagy összeállíthatsz magadnak egy kézenfekvőbbet a példák alapján.
Kb. 2-2,5g x testtömeg kg fehérje, 5-6g x testtömeg kg szénhidrát és annyi gramm zsír, ahány kiló vagy. És persze nem árt beszerezni egy jó multivitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!