Aki azért sír, mert csúnya és ezért nem állnak szóba vele a nők, az miért nem úgy ismerkedik mint én, mert nekem így sikerem volt mindig?
Elég csúnya vagyok, de a belsőm nagyon jó azt mondják, van jellemem, figura vagyok stb. De valóban szórakozóhelyeken alapból elfordultak a lányok tőlem (élőben mindenhol) Akkor felmentem társkeresőre. Ott ha nem volt képem, szóba se álltak velem, ha feltettem képet, akkor meg azért utasítottak vissza. Így rájöttem, hogy anonim módon kell ismerkedni és az bevált. Olyan oldalakra mentem fel, ahol nem volt fontos az arc, kép. pl: chat, fórumok. számítógépes játékok, GYK stb. És így elkezdtem beszélgetni nőkkel, barátkozásnak indult, nem ismerkedésnek, egyre jobban beszélgettünk és egy idő után mutattam csak képet és érdekes módon nem tűnt el, mondta min kéne változtatnom és akkor nem is lennék ronda, kvázi megszerettek. Szóval így lett barátnőm csúnyaként. A legutóbbi két éves kapcsolatomnál a nő ráadásul egyetemen a szépségversenyén 3. helyzetet ért elé.
Szerintem, aki így is sikertelen ott a belsejével van a gond (buta, bunkó stb)
3-as
Chat.hu is akadnak azért olyan lányok de ritkák, de mivel ott a fiúk inkább perverzek ezért ha egy normális kedves írást látnak nagyon örülni szoktak. Honfoglalón ismertem meg a legjobb kapcsolatomat, mindig együtt játszottunk, aztán így kialakult..skype kép stb. Fórumok! Index tele van fórumokkal. Mivel egészségügyi szakember vagyok felmentem egy reflux fórumra és ott volt egy fiatal reflux beteg lány és segítettem neki aztán átmentünk ott is skypra és szintén kialakult.
Türelem játék nem azt mondom, de lehet sikered csúnyaként
na vegre valaki aki nem itt sir, hogy jaj de ronda blablabla
RESPEKT!
A honfoglalón így nem lehet, megújult... jó visszarakták a barátlistát, de nekem törlődtek a régi barátlistások...
Van valami a régi honfihoz hasonló játék? nem akarok külföldire regelni, mert ott nem lehet túl sok magyart találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!