Mit tegyek, ha a családban is azt mondják, hogy nekem sosem lesz barátnőm, mert olyan csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos még, ha kegyetlenek is, szerintem igazuk van, mert akárhány lánynál próbálkoztam mind elutasított vagy rondának nevezett. :(2013. jún. 16. 14:58
11/13 anonim válasza:
szedj fel egy csajt fizesd le hogy legyen a bnőd, aztán vidd haza és mutatsd meg anyádéknak hogy nem is vgy nyomi..:D
12/13 anonim válasza:
Esetleg ha képet is raknál... Így a semmire nem alapozhatunk határozott tényeket...
13/13 anonim válasza:
mi ez a kepmania ezen az oldalon???ha embereket akarsz nezegetni menj fel a google-re es ird be hogy ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!