Hogyan lehetnék ezek után boldog, mi értelme így élni, ha sosem lehet barátnőm, olyan, akihez tudnék is vonzódni?
Most már biztosra tudom a több évnyi csajozási tapasztalataim után, hogy bizony nekem azért nem volt még sosem barátnőm, mert valami ultra ritka ronda hányadék kinézetű kis senki vagyok. Lassan az idő is elszáll felettem, a fiatalságom úgy telt el, hogy sosem ölelt, szeretett egy lány sem, helyette sok-sok lánytól megkaptam, főleg mióta aktívan próbálkozom lányoknál, hogy ronda vagyok kopjak le. A többség külsőmet látva nem is akart ismerkedni sem velem, aki mégis, az is utalt rá, hogy ő velem semmit sem akar. Inkább hazudták, hogy van párjuk, nyílván volt, akinl ez tényleg így volt, meg gondolom voltak, akik csak kamuzták, hogy mielőbb kopjak le, ők nem voltak olyan szívtelenek, hogy a képembe vágják az igazságot: ronda vagyok és sosem kellenék egy lánynak sem ilyen testi, arcszerkezeti adottságokkal.
Csodálatos érzés egyébként, már kedvem sincs kimenni a városban meg úgy sehova sem, mióta megtudtam az igazságot, egy ideje már gyanítottam, hogy ez lehet az oka, amiért egy lánynak sem kellek, de nem akartam elfogadni, mindig reménykedtem, hogy talán van egy számoma vonzó és nem más számára vonzó lány, akinek én kellek, de nem, aki nekem tetszik annak én valami bűnronda kis senki vagyok, akinek véletlen kellenék, ami szintén ritka és többnyire facebookon kb. 15-250kilométer távolságból fejezi ki tetszését, mert bizony a kevésbé tüneményes lánykák is válogatnak ám, nehogy azt higgyétek, hogy ők megelégednének egy magamfajta ritka ronda szörnyszülöttel. Van két haverom, ők nem akarják még elfogadni az igazságot, ők még lelkesek és égetik maguknál napi szinten több és több csajnál, de majd ők is rájönnek egy nap, hogy bizony a fiatal lányoknál csak a külső a lényeg, hiába ide jófej személyiség meg akármi, ha megláták, hogy rodna vagyok nem is kíváncsiak arra, hogy ki is vagy te belül. Kész tiszta roncsa az életem. Ha lenne pénzem leinnám magam, de még pénzem sincs, akkora csődben vagyok. Szóval nekem nem lehet olyan barátnőm, akivel vonzódnánk egymáshoz, hát jó. :(
Szerintem csak éppen olyan lányokat fogtál ki.Én pl nem külső után ítélem meg az embereket.Az tény,hogy jó pár lány van manapság,akik nagyon a külsőségekre mennek.De ezek szerint neked meg ezek a lányok jönnek be külsőleg,mert ápoltak stb.
Ha szerelmesnek kell lenned,akkor az leszel,hidd el.Aki meg nem jön be neked,nem lehet,hogy te sem ismered meg,hogy ők milyenek belülről? Lehet,hogy akkor nem kéne elvárnod,hogy téged is megismerjenek azok,akik neked bejönnek.
Ennyit tudtam hozzáfűzni.
Ne felejtsd el,hogy pozitívan gondolkozz.A negatív gondolkodás kiül az arcodra is, a tetteidre is.Legyél boldog,keress valamit amiben örmöd leled.Nem csak szerelem van a világon.És amíg rád nem talál,addig is boldogan kell élni.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!