Miért nem lehetnek a 12-14 éveseknek érzéseik? Miért kell leszólni?
Lehetnek, de ez inkább kamasz-szerelem. Attól még én elhiszem, hogy igazi. :) Én is gondoltam magam 13 évesen szerelmesnek, akkor nagyon is igaznak tűnt.
De később majd te is rájössz, hogy azért felnőtt fejjel egészen más. És sok felnőtt elég idegbeteg módon reagálja le, hogy a kamaszoknak is vannak érzéseik, lehet, hogy nem olyan "igazi", mint az ő világuk, de nekik az. Ők vagy elfelejtik, hogy ők is voltak kamaszok, vagy nem élték át és rájuk akarják erőszakolni, hogy nekik se legyen ilyenben részük.
De egyet értek az előttem szólóval, a szex nem egy 12, de szerintem nem is egy 15 évesnek való. Egyszerűen fejben nem érett rá.
22L
Egy 12-14 éves nem tervez, max 1-2 évnél előrébb.
Egy gyerek teljesen más szempontok alapján választ párt magának, mint egy felnőtt.
Éppen ezért, bár párkapcsolatból adódó tapasztalatokra tesz szert.
Ezek a tapasztalatok nem egyenértékűek az idősebb (felnőtt) korosztálynál átélt tapasztalatokkal.
Viszont a kordásai körében hatékonyan tudja tanácsként alkalmazni az átélt tapasztalatait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!