Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet úgy manipulálni...

Hogyan lehet úgy manipulálni a csajokat, hogy belém szeressenek?

Figyelt kérdés
Vagyis - milyen taktikákra, trükkökre, manipulációs eszközökre és stratégiarendszere van ehhez szükség a biztos győzelemhez?

2013. jún. 15. 21:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is leginkább csak negatív kritikát kaptam a szüleimtől és eléggé utáltam is magam sokáig, sőt még az öngyilkosság is foglalkoztatott, mert egy hasztalan embernek éreztem magam, aki semmit nem tud elérni és semmire sem jó.

Vannak elég jó személyiségfejlesztő könyvek, meg ilyen "ismerd meg önmagad" , pszichologia. Ezeket kezdtem el olvasgatni és rájöttem sok dologra magammal és az emberi természettel kapcsolatban.Hol vannak a hibák, min kell javítani és hogyan.

Ha érdekel az ilyen, ezt tudom tanácsolni.

23l

2013. júl. 8. 19:07
 22/22 Victor.snake válasza:
Hát... Nem kimondottan belèdszeret de megkedvel hogy ha az ismerkedés elejèn mikor legalább egy üdítőt vettél neki kérsz egy doboz cigire kölcsön vagy valami kisebb értékű dologra. De fontos hogy ne verd át mert akkor annyi aznap vagy másnap add meg neki.
2021. júl. 8. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!