Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gyors terhességi tesztet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyors terhességi tesztet lehet manipulálni?

Figyelt kérdés
A kérdésem az hogy lehet befolyásolni a gyors terhességi teszteket? Teszem azt hogy a barátnőmnél pozitív lett a teszt... Én sztem nem lehet terhes, mert védekeztem. Vannak ilyen lehetőségek?

2013. jan. 4. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet . palira vesz...
2013. jan. 4. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:

ha tőled nem lehet terhes akkor biztos mástól

átver

2013. jan. 4. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:

ha védekezel és mégis terhes akkor mi a kérdés?

megcsal ennyi

2013. jan. 4. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet manipulálni akkor hogyan? Mert nem hiszem h mással összebújt volna...legalábbis nem úgy ismerem. Én már feszegettem a szakítást, és utána jelentette be nem sokkal. Tehát ezért gyanakszom...
2013. jan. 4. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, mivel a teszthezz HCG hormon kell, amit nem tud manipulálni. Nem úgy van, hogy na akkor termelődjön sok HCG a szervezetemben, és akkor úgy lesz. :)

De ha már ilyenhez folyamodik egy szakításnál.. Kinézem belőle, hogy vett egy tesztet egy várandós nőtől.

2013. jan. 4. 19:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem mert előttem csinálta...Akkor ez komoly lesz. A többit bízzátok rám! Köszi!
2013. jan. 4. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogyan védekeztetek? Pl. a megszakításos módszer nem védekezés. Ha bármikor betetted neki gumi nélkül akkor is lehet terhes, + ha spermás volt a kezed és úgy ujjaztad akkor is lehet terhes. De ha így is biztos vagy, hogy jól védekeztetek, akkor megcsalt. :/
2013. jan. 4. 20:34
 8/10 anonim válasza:
Lehet terhes megcsalás nélkül, velem is megesett sajnos... megszakítás nem jó módszer belátom... ha megtartanátok egy apasági teszt a biztos,nálunk is ugyanez volt a helyzet... nem hitt nekem és végül megcsináltuk a tesztet. Nekem volt igazam... azóta is haragszok rá, ugy hogy jobb átgondolni:S
2013. jan. 5. 01:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha gumival védekeztetek és nem szakadt ki, akkor mástól van a gyermek.
2013. jan. 5. 03:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Hoppá! Újabb fejlemény... Most meg felhívott h vérzik! Elvetélhetett volna, vagy a terhességi teszt lehet rossz? Most már elviszem orvoshoz az fix...
2013. jan. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!