Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is kell az embereket manipulálni, hogy azt higgyék, kedvelnek?
Vannak 3 nagyon jó barátnőm is, de szeretném, ha az osztálytársaim is kedvelnének.
Azt hallottam, ha sokat dícsérsz valakit, a ruháját, a sikereit, ilyesmik, akkor máskor is szívesen fognak beszélni veled. Ugyanez működik, ha kérdezgeted, érdeklődsz iránta, és csak keveset beszélsz magadról, mivel mindenki imád magáról beszélni.
Ez a kis manipulálás csak az ismerkedés elejére kell, mivel gyakorlatilag az osztálytársaim felével még nem nagyon beszéltünk egy-két szónál többet.
Még milyen apró trükköket tudtok?
17L
Mosolyogj sokat. Legyél közvetlen. De a dicséretet ne vidd azért túlzásba, mert vannak, akik gyanakodva fogadják a dicséretet (én is).
Az érdeklődés jó ötlet, mindenki szeret magáról beszélni.
mindenki imád magáról beszélni.. na ez baromság :D
pl én rühellem a "mesélj valamit magadról?" marhaságot.
ha beszélünk úgyis megismer valamennyire akkor meg minek lelőni a poént? jah amúgy 1 minimálisan is értelmes ember kiszúrja ha manipulálni próbálod és elküld a vérbe :)
amúgy egy normális ismerkedés pont így zajlik.. kérdezgeted a másik, érdeklődő vagy..
vagy szerinted h zajlik "manipulálás" nélkül egy beszélgetés ?:D
Felejtsd el.
A manipulálásra születni kell.
Miért akarod, hogy mindenki kedveljen ?
Én pont leszarom ki kedvel és ki nem.
Szerintem más a manipuláció mint az ha érdeklődsz!
Ha barátokat akarsz szerezni vagy azt akarod hogy megkedveljenek akkor érdeklődj, őszintén! Kérdezgesd őket, ha vevők a dologra ők is visszakérdeznek és te is beszélsz magadról nekik. Vagy ha van valami program, akkor lesz közös téma is. Nem nehéz, ha viszonzásra talál az ember.
Valakinél már bevált a dícsérgetés. :) Bár őt amúgy is ismerem már pár éve, és tudom hogy rettentő önbizalomhiányos. Reggel megdícsértem, teljesen el volt ájulva, aztán később szünetben magától odajött hozzám beszélgetni. :) Nála ez mindig beválik.
Elég jól kiismerem az embereket, tudom, kinek mi jön be, mivel lehet lenyűgözni. :) Ez manipulálás? Vagy csak szimplán jó emberismerő vagyok, és ezt ki is használom a javamra?
amit Te akarsz az eladás technikából megtudod tanulni, ezt az üzletkötők, aki ügyes jól tudja csinálni
ha jól látom még ott nem tartasz, de e nem manipuláció,
amúgy most már minek, érettségi szünetet kiveszed lassan 1 hónap vége a sulinak, szerintem ősztől ráérsz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!