Hogyan lehet úgy manipulálni a csajokat, hogy belém szeressenek?
Én már szerencsére nem vagyok kövér :D
Pár éve lefogytam egy laza harmincast és elkezdtem kihúzni magam - alkatom azóta leginkább az amire azt mondják "mackós". Pattanásom sincs már évek óta (csak ha olajos kajákat eszem sokat). Büdös nem vagyok (csak egyszer voltam hosszabb távon az - 14 évesen az egyik nyáron mikor átcaptam direkt lustaságba csaptam át é akkor aztán semmit nem cináltam egy évig csak zaba meg lustulás - igaz akkor középsuliban nem is nagyon érdekelt még semmi)
De ez már régen a múlt. A hajam pedig sűrű és "fényes" mivel valamennyire zsírosodik magától.
Őszinteség nagyjából megy - vagyis nem mert amikor kimegyek az utcára megjátszom magam és az nem őszinte. Nem tudom mi lenne ha önmagam adnám. A többség nagyon "gáznak" tartaná, szeretek különböző dolgokon agyalni, őrült feltételezésekbe belemenni, összesküvés-elméleteket gyártani, máskor meg tejesen - én úgy érzem - gyerekes vagyok - vannak kedvenc fáim amiket imádok megnézni a vonatról, szeretem figyelni a rigókat meg dúdolászni. Ruházatilag nem vagyok túl igényes - kínai, nagyapámtól örökölt (jobb ruhák szóval nem barna kötött pulcsi, hanem bőrdzsekik, retro ruszki öltöny, mongol bőrkabát) és turkáló. Ruháim többsége így is elég régi - és magamat adom akkor - imádom őket. A szívemhez nőttek. És amíg nem szakadt egyik sem addig maradnak velem.
Őszinte jókedv - na ez az Achilles-sarka a dolgoknak. Hazudni még talán tudom a jókedvet, de valóságban nem vagyok boldog. Mosolyogni nem nagyon tudok, csak erőltetve, inkább aggodalmaskodó-megfellésikényszeres stílusom van ami idegesít(ő). Megnyerő személyiség na ezt nem tudom!
Humort hogy kell érteni? Meséljek vicceket? Fejből tudok vagy ezret, de másokén nem tudok nevetni mert fejből ismerem az összes viccet. Én meg nem tudom melyiket meséljem. Abból indulok ki, hogy mindenki ismeri ezeket úgyis.
De az is lehet csak félre kellene tenni a komplexusokat, azt hogy rondának tartom magam és a gyávaságot és végre bepróbálkozni valakinél - de kinél? Meg honnan tudjam ki vevő rá? Lehetőleg úgy hogy még ne tudja meg hoyg ez bepróbálkozás volt?
Hány éves is vagy???
Amúgy ne erőltesd túl a dolgokat! Csak ADD ÖNMAGAD, érezd jól magad és majd minden jön magától!
A favicceket pedig mellőzd...
Utolsó voltam.
bókok!
az mindig beválik.
és a viccmesélést MELLŐZD!!!
viszont az önbizalom, a jókedv az nem ártana.
Pont az ilyenek miatt haragszik rám egy lány, aki most azt hiszi, hogy átvágtam. Azt hiszi, minden szavam hazugság volt és csak szexet akartam tőle. Minden rendben volt... egy lépéssel a föld felett lebegtem. A fűben feküdtünk, néztük a fa lombját és csodálatos volt. És egy apróságot félreértett. El sem tudja képzelni, mennyire fáj nekem.
Képes lennél belenézni egy lány szemébe és látni az iszonyatos fájdalmat, amit okoztál? Ha manipulálni akarsz, akkor fájdalmat is okozol vele. Minden nő megérdemli az őszinteséget!
Na hát amikor megláttam, hogy azt írod, hogy egy ideig nem fürödtél és a hajad fényes a zsírtól(az egészségtől legyen fénylő)meg ezek tetejébe még"mackós"is vagy, ott rádöbbentem, hogy neked már írhatok akármit, úgysem segít:D
Manipuláció?
Mi nők is emberek vagyunk, ha nem jössz be, nincs semmi taktika amivel "manipulálhatsz":DD
Bocsi, de tipikus lúzernek tűnsz, nem tudom, talán az idő majd segít...
van, akinél adottság, akit helyesen neveltek, sokat dicsértek a szülei. de ezek a ritka kivételek.
muszáj fejleszteni. hogy hogyan:
én fejlesztem a képességeimet, az ízlésemet, az öltözködésemen mindig javítok, a frizurámon is javítok, sportolok. nem gondolom, hogy a világon nekem van a legjobb ízlésem, vagy hogy ragaszkodnom kellene a ruhatáramhoz. érdemes fejlődni ezen a téren is.
meg próbálom a személyiségemet is fejleszteni, mindig egy kicsit jobban erőltetem, hogy társaságibb lény legyek, hogy kedvesebb ember legyek, kevesebbet panaszkodjak, stb.
fokozatosan (ésszerű határokon belül) keresem az új helyzeteket, szélesítem a komfortzónámat, így egyre talpraesettebb vagyok.
ez egy lassú folyamat, de hát mit csináljunk, ez van. és az ember tényleg magához képest rengeteget fejlődik.
így az önbizalom is nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!