Tetszek neki? akkor miért nem lép? Miért ilyen tehetetlenek mostanában a fiúk? :/

hasonló itt is.. minden nap beszélünk, havonta találkozunk (bár most már 2 hónap is eltelt az utolsó óta.. ) kb 9 hónapja ismerem
Amikor ti találkoztok csak karolás van? közben simogat? comb simogatás, ilyesmi nincs? miről beszélgettek? vagy csak egy találkozó volt? nem lehet, hogy ott rontottál el valamit? (te is túl visszahúzódó voltál például?)

Amikor meg lépek, akkor meg olyan, mintha megijedne. pl. céloztam, hogy találkozhatnánk, mondtam neki, hogy remélem van bérlete a nyárra is, de csak azt írta, hogy reméli lesz.. ez 1 hónapja volt.. :D meg volt több ilyen kisebb lépés, ha ezt annak lehet nevezni. de ha ezeket sem veszi fel, akkor hogyan merjek nagyobbat lépni? nem akarok beégni sem :/
Szerintem nálam is a visszahúzódás lehet a baj. Gondolom elege van, hogy nem viszonzom élőben az öleléseket, simogatásokat. De nekem meg több találkozóra lenne szükségem ehhez. Ő meg ha ezért nem akar, akkor ez egy ördögi kör :D Amikor 1 hónap után találkozunk, akkor meg megint egy kis idő, amíg hozzá szokok, hogy vele vagyok. Ha mondjuk hetente találkoznánk, biztos hamarabb ellazulnék, és engednék. Lehet, hogy nálad is ez volt a baj, de az is lehet, hogy nálam sem ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!