Előre megjegyezném, hogy nem vagyok leszbikus, de főleg mostanában elég sokat fantáziálok lányokról. Van itt olyan lány, akinek esetleg lenne kedve ismerkedni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 17:00
1/10 anonim válasza:
nem vagy leszbikus, de puncit akarsz nyalni. értem.
2/10 anonim válasza:
Én meg mindkettőtöket szeretném megismerni!
F.
3/10 A kérdező kommentje:
Budapestiek írjanak
2013. jún. 4. 17:26
5/10 anonim válasza:
Egy szóval sem írta, hogy ő lány lenne.
Férfi vagyok, én sem vagyok leszbikus, és bár 25 évesen azért ebből a kisfiús "fantáziálok" töketlenkedésből kinőttem, de hogy kívánom-e a nőket, még szép.
Csak hát újszülöttnek még a szakállas megfogalmazás is nagy trükk. :-)
6/10 A kérdező kommentje:
Abból, hogy nem vagyok leszbikus, gondoltam egyértelmű, hogy lány vagyok..
2013. jún. 4. 17:51
7/10 anonim válasza:
A mai világban, interneten, látatlanul egy idegen ember kétsorosa?
Minden csak nem egyértelmű.
8/10 anonim válasza:
17 éves vagyok, hetero, de én is kipróbálnám hogy milyen lánnyal. Nem vagyok leszbi de én is fantáziálok p..ci nyalásról :)
10/10 anonim válasza:
Én megértelek. Bár pasi vagyok de mégis leszbi. Azt hiszem, ha lány lennék akkor is csak a lányokat szeretném.
Lehet hülyén hangzik, de nem igénylem a dugást. Csak a barátnőm kedvéért csinálom. Ha ő nem akarná nekem teljesen elég volna ha csak kinyalom. Tudom, ez is hülyén hangzik, de én azt jobban szeretem a dugásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!