Miért jegyzik meg mostanában ennyien, hogy szép vagyok?
29 éves lány vagyok és már 3 éve nincs barátom. Lehetséges, hogy ez látszik rajtam nagyon és ezért mondják ennyien?
Sokszor megyek társaságba, ott ha beszélgetek valakivel, valahogy mindig előjön egy ilyen megjegyzés legyen fiú vagy lány az illető.. Általában közvetlen vagyok az emberekkel, kedves lánynak tartanak, de nem vagyok az a nagyon magabiztos fajta. Viszont már sokszor zavarba hoz, hogy miért kell ezt így mondogatni. Olyan szerencsétlennek tűnök, akit erősíteni kell?
Nem vagyok az a cicababa típus. Az átlagosnál nagyobb az orrom, tehát az klasszikus szépség se, de sminkelem magam szolidan, meg azért igyekszem csinos lenni, de nálam ezerszer szebb lányok vannak, mégse mondogatják nekik mindig, hogy milyen szépek.
Csak arra lennék kiváncsi, hogy ha ti társaságban vagytok, akkor milyen típusú lányoknak jegyzitek meg, hogy szépek? Az ilyen kicsit szerencsétleneknek, akiken látszik, hogy nincs pasikjuk régóta?
csak akik tényleg azok
de mondjuk felszedős dumának is jó kiindulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!