Miért félnek a fiúk kezdeményezni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 19:01
4/16 anonim válasza:
Azért mert csak addig adják a nagymenőt, míg arra nem került a sor, h mondja el az érzéseit... :) Tisztelet a kivételnek!
5/16 anonim válasza:
Ugyan azért,mint amiért a lányok is.
6/16 anonim válasza:
Dehogy félek! Ismerkedünk? mizu? írj privit
7/16 anonim válasza:
Sztem nem lehet így általánosítani van aki fél ismerkedni van aki nem mind nőknél, mind férfiaknál. Max lehet te pont kifogtál zsinórban pár hülyét ennyi... de attól még van aki nem gyáva ha élőben kell produkálni vmit és nem mondjuk itt irni egy üzit... :D
8/16 anonim válasza:
Én nem félek, de azt is meg tudom érteni, aki fél. A mai lányok csak az adoniszokkal állnak szóba, még az átlagos pasikat is lenézik, nem beszélve a csúnyábbakról. Én hiába kezdeményezek, vagyok humoros, jófej és kedves minden lánnyal, eddig még egy lánnyal sem sikerült akár egy randiig eljutni.
10/16 anonim válasza:
Mert a legtöbb csaj a "méltóságon aluli" csávókat a "NÉZZÉTEK MÁR ITT A LÚZER BEPRBÓÁLKOZOTT RÖHÖGJÜK KI EGYÜTT" stílusban hajtják el + 5-6 szitokszó de lehetőleg úgy hogy MINDENKI HALLJA hogy aznapra meglegyen a céltábla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!