Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért félnek a fiuk kezdeményezni egy lánynál akár beszélgetést akár esetleg még többet?
Mert félnek a visszautasítástól. Amit én személyszerint nem annyira díjazok, mert én nem küldenék el, egy pasit sem bunkó módon, mégha lenne barátom akkor sem. :)
18L
Mert azt mondják nekik, hogy menjenek a pics@ba, nem érdekli őket a srác.
Ezért.
Mert, csak nyihogást vihogást tudnak a lányok felmutatni ilyen helyzetben, főleg ha falkában vannak.
Erre meg nem vevő senki.
ma 08:05
Szerencsés ember vagy. :)
mert eleve nem lehet tartalmas beszélgetést kezdeményezni csajokkal, kiváltképp ha pasi az illető, így kapásból értelmetlen. Másrészt valszeg érdekli a lány tehát elsőre is úgy fog hozzáálni a dologhoz hogy mit akar ez a pasas tőlem, és hogyan tudnám lekoptatni.
Másodsorban végre meg kéne tanulniuk a csajoknak is jeleket adni olyan felé akitől pl jól esne ha közeledne. Máskülönben nem döglötök bele ha ti kezditek el a beszélgetést.
Nekem is mondta nagyapám, hogy régen a buszon ismerkedett emg lányokkal úgy, hogy rálépett a lábára meg minden és a véleménye szerint sokkal kedvesebbek is voltak az akkori lányok és jobban lehetett szeretni őket, mert nőiesebbek is voltak, mint a maiak.
Érdekes lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!