Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért félnek a fiuk kezdeményezni egy lánynál akár beszélgetést akár esetleg még többet?
15:19
Tudod te milyen érzés ha már egy tucat lány megalázott?(Dehogy tudod, neked nem kell kezdeményezni).Utána semmi önbizalma nincs az embernek, már beletörődik, úgy lenne jó ha 50-50%ban lenne hogy mindenki megszólítaná aki tetszik neki, a nők is, ez az igazi egyenjogúság, nem várni a sült galambot.
Meg a legmagasabbak is:D
A magyar nők meg a legnagyképűbbek, legszebbek és legelutasítóbbak:D
"El van fajulva a társadalom a fiuk miatt? Inkább azt tartom elfajultnak ahogy a lányok viselkednek a fiukkal.. odamentem egyhez és csak grimaszokat vágott meg lenéző arckifejezést.. ezután mért legyen kedvem odamenni még1hez? Igaza volt annak aki azt irta h régebben szerettünk odamenni NORMÁLIS lányokhoz akikkel lehetett beszélgetni és kedvesek voltak.. nem lenézőek meg bunkok!"
ott a pont!;)
Első válaszoló vagyok!
Én 18L vagyok, és normális...:)
De egyetértek az előttem válaszoló fiúkkal, hogy a mai lányok színvonala...hát elég alacsony...primitívek, tudatlanok, és azt hiszik, hogy ők mindent jobban tudnak...főleg a fiatal (14-18) korosztályra gondolok itt. Persze tisztelet a kivételnek, mert az is van azért. Hiszen magam is közéjük tartozom, de teljesen megértem a fiúkat, akik mondják, hogy na ezért nem mennek oda a lányokhoz... Csak ezzel az a baj, hogy ez miatt a rendes lányokhoz sem fognak odamenni, és így ők szívják meg...meg a psik is, mert nem tudnak normális lányt találni.
Sajnos ez van. És én is lány vagyok, és lehet most picit furén hangzott amit mondtam, de ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!