Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért félnek a fiuk kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért félnek a fiuk kezdeményezni egy lánynál akár beszélgetést akár esetleg még többet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 07:47
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:
100%

Hm...

Mért félnek a fiuk kezdeményezni egy lánynál akár beszélgetést akár esetleg még többet?

Azért mert:

- A mai lányok 14-20 évesig a divatot követik, primitívek, és már 15 évesem úgy akarnak kinézni mint egy 20 éves, csak nem veszik észre, hogy ma már pont azokat nézik a fiúk többnek akik nem akarják villogtatni a testrészeiket, illetve nem 3 centis miniszoknyába jönnek suliba.

- Ha össze is jön egy kapcsolatod ( tapasztalat, iskolában ) akkor a legáltalánosabb probléma, hogy bekerül a barátnőd egy új közegbe, akik lebeszélik rólad, és teljesen elrontják, meghülyítik, majd eldobnak, mint egy papír zsebkendőt.

- Ha utcán szólítod le őket, akkor nagy valószínűséggel pánikrohamban törnek ki, és félnek, hogy valami perverz, ( hivatásos kazánfűtő )futtató cég elnöke vagy, vagy emberrabló, amit bizonyos értelemben megértek, mivel ma már az MSN, E-Mail, Myvip ( többi szemét ) társalgó oldalon történnek érzéseink bevallása. EGY KIBA*** gépen keresztül!! Így nem is várhatjuk el, hogy számítsanak az utcán leszólításra.

- Továbbá csatlakozva az előttem szólókhoz, ez a bizonyos falkajárás, röhögcsélés... ááh fúj... Hagyjuk.

2010. máj. 28. 08:54
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

Na nálam is pont ez a helyzet...

Nem szólítok meg eggyet sem mert nem érnék el vele semmit. Azzal nincs gond ha mondjuk ketten vagy hárman vannak de már lehet rajtuk látni, hogy megpróbálni sem érdemes.

A mai lányok már elég furcsák, én is mindig próbáltam olyat találni aki kicsit szerényebb visszahúzódobb, nem egy szájas aki már az első randin rám hozza a galibát... xD

Nem egyszerű találni az biztos! :D Ezért inkább azt várom, hogy az ölembe huljon a nagy szerelem, vagy ő keressen meg, mert, hogy én többet nem fogok szenvedni, hogy rohangáljak bárki után is az egyszer biztos! :)

18/F

2010. máj. 28. 10:56
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

08:56os!

Első válaszoló vagyok. És egyetértek veled, jól összefoglaltad a lényeget. És ezek miatt szívja meg a rendes (nem divatozik, nem miniszoknyázik, nem nagyszájúskodik, meg nagyarcoskodik, nem vihog mindenen...stb) lány...hogy hozzá nem mennek oda már...

10:54es!

Sajnos megértelek. Én, mint már mondtam normális lány vagyok, és még akkor sem lennék idiótán vihogó, és primitív, meg bunkó, vagy nagyképű..stb, ha nem egyedül lennék, hanem társaságban...akkor sem cikiznélek, vagy aláználak meg...sőt..nagyon is tisztelnélek, hogy ilyet tennél...szóval van kivétel azért. :)

Csak az van, hogy én is így vagyok vele...mert sztem ma már egy lány is ugyanúgy megszólíthat egy pasit...csak én is félek ettől, amitől pl. te.

18L

2010. máj. 28. 16:34
 44/56 anonim válasza:

05-21 08:47 XD

amúgy a lányok nem tehetnek róla,hogy "nem lehet velük tartalmasan beszélgetni" mert lehet, hogy csak zavarban vannak;)

2010. máj. 28. 17:02
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Talán ezért félnek, mert ilyenek a mai lányok mint a linkelt képemen, ilyen lányokat hogy tiszteljen az ember fia?:(

2010. máj. 28. 18:24
 46/56 anonim ***** válasza:
Egy biztos, a lányok többsége nagyon elzüllött és nehéz normálisat találni.. túlságosan nagyra vannak magukkal, azt hiszik bármelyik fiut megkaphatják ezért viselkednek igy sok emberrel.. menő a barátnőkkel kiröhögni a fiut, aki lehet h egy hétig ezen stresszelt h vajon mit mond annak a csajnak aki már rég tetszik neki, aztán mikor szembesül egy ilyen "visszautasitással", ami nem is nevezhető annak mert ha tisztességesen megmondaná h bocsi de nem szeretnék többet a barátságnnál akkor oké, de ezek a kiröhögések inkább őket alacsonyitja le.. ezek a lányok ne csodálkozzanak ha nem lesz komoly kapcsolatuk! Jo dolog most játszani a nagylányt, de szerintem a normális fiuk többsége még mindig egy visszafogottabb lányra vágynak, aki aranyos, kedves és tényleg lehet rá számitani.. biztos vannak még ilyen csajok is, nem általánositok, de manapság nem ez a gyakori! F25
2010. máj. 28. 18:56
 47/56 anonim ***** válasza:
76%

Fiuk irok nektek egy éredekeset!A csajok (mi)azért járunk falkában mert vannak eröszakos pasik és nem merünk egyedül flangálni egy diszkóba!Mi 3man szoktunk menni mindig!Ha olyan pasi jön oda aki nem szimpatikus akkor kedvesen elküldöm de sajnos vannak olyanok akik ezt nem értik és neki áll könyörögni na akkor kénytelen vagyok bunkó lenni!Ha olyan jön oda aki szimpatikus akkor meg táncolok vele és közben dumálunk de nem nagyon szeretek kimenni senkivel mert a mai világban fálnünk kell kitudja lehet dilis!sztem nem jó diszkóba ismerkedni!Hozzám mondjuk könnyen oda jönnek nem azért mert hu de szexi vagyok hanem mert aztmondják legalábbis hogy olyan barátságosan nézek!Ja és mi nem heherészünk össze vissza mint a többi pláza cica!Meg nem kelletem magam!

19/n.Timi

2010. máj. 28. 21:53
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Erőszakos fiúk voltak, vannak ,lesznek. De ezekből nincs sok.

Bunkó csajok voltak, vannak, lesznek. Manapság belőlük sok van.

2010. máj. 28. 22:01
 49/56 anonim ***** válasza:
Ez igy van!
2010. máj. 28. 22:43
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

Mondok nektek valamit. Engem egy mocskos k.va e-mailben hajított ki, nem merte nekem megmondani élőben a magáét. Először elkenődtem, de aztán röhögtem rajta egy nagyot! Elmeséltem haverjaimnak, ők is röhögtek, aztán beizzítottuk a hangfalakat xD

Nos, a helyzet az, h voltak más esetek is. Pl. 1x majdnem összejöttem egy szimpi csajjal. A poén az volt az egészben, h Ő KEZDTE, ami télleg meglepett... aztán vmi baromságok kezdtek terjengeni rólam. Mind1, ez még Általánosba volt... régi idők. De most... nem tom mi van velem. Még anno a gólyatáborban kikezdett velem egy lány, akinek utána hetekig udvaroltam, rám se hederített, aztán vhogy bekerültem a baráti körébe (nálunk a fiú-lány barátság nem tabu), meghívtam erre-arra, voltunk moziba (igaz csoportosan), megismertem, és kiderült, h sok közös témánk van (pl. mind2-en szeretjük a Tolkien-féle fantasy-világot). Ő egy vidám, lelkes, optimista csaj, és egyáltalán nem bunkó. Sajnos ezt sokan kihasználják, rengetegen szivatják. Folyton próbálom kifejezni, h én nem ilyen vagyok, törődök vele. De egy-két hete megtudtam, h vmi hírek terjengenek rólam meg egy külsős csajról, aki ugyanúgy ott volt a Metallica koncertjén, mint én (pedig ott a helyszínen még csak össze se futottunk, csupán tudtuk, h a másik ott van, de ennyi). A csaj meg egy ideje kerül. A lényeg ebben, h ha az ember talál is egy normális csajt, akkor meg mások tesznek róla, h ne jöjj össze vele. Szóval, nem mindig a hibások, természetesen ismerek olyan tuskó csajokat, akiken a fát hasogatni lehet, de ezekkel annyit kell tenni, h szarsz rá. Én különösen nehéz helyzetbe vagyok, hiszen nem követem a divatot, sőt nyíltan lázadok a popkultúra ellen (ez nem azt jelenti, h elítélem azokat, akik szeretik, de ők átlagban nem veszik tudomásul, h én nem vagyok divatmajom). Nem tehetek róla, a véremben van. Disco-sok és rapperek közt nőttem fel, mégis a heavy metal tudott igazán megfogni. De ezzel most elkanyarodtam a témától. A lényeg, h ez az első lány, aki nem ítélt el külsőre (persze néha feljajdult, mikor meglátott Metallica v. Children of Bodom pólóban xD), de akkor is hajlandó volt megismerni, hajlandó beülni velem bármikor McDonalds-ba, és biztos vok benne, hogyha megfelelően közelítek hozzá, kisimíthatom a hírnevem. Nem vagyok túlzottan jóképű, és nem vágyok a sztárságra, idiótákkal vagyok körülvéve, de ebben a lányban megláttam valamit...

Szóval csak annyit mondok: Mindig van remény!

2010. máj. 29. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!