Finoman, udvariasan elutasítani valakit társkeresőn/neten, aki nem szimpi?
Ha vki ír nekem levelet nem akarok olyan bunkó lenni, hogy nem válaszolok, mert az nekem se esne jól, de nem tudom, hogy fogalmazzam meg finoman, udvariasan és nem bántón (!) hogy nem érdekel, mert pl.: (ami szerintem úgy általában mindenkinél a legtöbbször előfordul) nem jön be kép alapján.
A "nem a külső számít", meg a "persze, a csúnyákat elhajtják meg lekoptatják" szöveget mellőzzétek, most nem erről van szó. Köszönet!
A téma alapmondata:
"Ne haragudj, de szerintem nem egymást keressük."
Óóó, én hányszor voltam így... ezért nem ismerkedek már neten... Én is sokszor voltam bajban, nem tudtam, hogyan ne legyen bántó.
Egyébként bárhogy írod le, a másiknak akkor is rosszul fog esni, akármit írsz. Csak ha kedvesebben adod a tudtára, kevésbé érinti rosszul.
Szerintem legyél őszinte... Tudom, hogy nehéz, de mégis ez a legegyszerűbb a jövőbeli kellemetlenségek elkerülése végett. Valahogy így: Őszinte leszek, nekem más típusú férfiak tetszenek.
Remélem, valamennyire tudtam segíteni! :)
neten ugyan úgy, mintha beszélnél, itt max. írásban teszed
nem kell ettől félni, mivel visszautasítás, így is szarul esik neki, nyugi majd keres másikat N
Valójában, pasiként azt mondom, kb bárhogy közlik szarul fog esni. Maga a tény, hogy valaki már rögtön külső alapján elkaszál, és és esélyt sem kapok megmutatni magam. (Ennyiben jobb élőben ismerkedni, hogy ott nem a puszta külsőd számít, hanem a szöveged, gesztusaid is meg az egész kiállásod, ami képen nem jön vissza).
Mondjuk igazából kb mindegy, egy "jó pasi" nem fogja szívre venni, egy rondának tartott vagy átlagos pasi meg naponta 100x meg fogja kapni az elutasítást, +1 ide vagy oda már nem számít. De egyfajta kegyes hazugság lehet az, ha olyasmit mondasz, hogy már ismerkedsz valakivel, vagy megtaláltad azt akit itt keresel, mert ezzel nem konkrétan őt utasítod el, és nem a külseje miatt fogja szarul érezni magát, hanem azt tudatod hogy foglalt vagy. De hát én már csak ilyen önbizalom hiányos túlérzelgős vagyok... :D
-Nem hiszem,hogy mi egymást keressük
-Nem szeretnék senkit hülyíteni,vagy hasonlók,úgyhogy inkább most megmondom:nem hiszem,hogy ebből lesz bármi isű
stb
Vagy kamuzhatod is,hogy most épp alakul valami komolyabb egy másik fiúval/lánnyal,és nem akarsz egyszerre kettővel kavarni. Vagy hasonlók. Ha nem korodbeli,akkor az is lehet kifogás,vagy ha nem ott lakik,ahol te,nyilván arra is okkal mondhatod,hogy nem akarsz távkapcsolatot.
Mindenesetre,én akárhogy próbáltam kedvesen elküldeni néhány embert,30-ból 1 mindig volt,aki elküldött az anyjába,hogy milyen felszínes ribanc vagyok,vagy hogy minek járok társkeresőre.:D De ne érezd magad ilyenek miatt rosszul,ha udvariasan írtad meg neki,és nem úgy,hogy "ocsmány vagy,bocs" vagy hasonlók. Mindenkinek joga van azzal összejönni,aki külsőre-belsőre is vonzza. Azért pedig nem lehet erőszakkal,hisztivel,vagy a másik ócsárolásával semmit tenni,hogy ezt megváltoztassa(maximum mégjobban leminősíti magát a szemedben). Vagy van szimpátia és vonzalom,vagy nincs. Erről senki se tehet,nem lehet parancsszóra szeretni,maximum szánalomból(hülyítésből),de az meg annyit is ér,és nagyobb szemétség,mint az egyenes beszéd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!