Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vannak emberek társkeresőn?

Miért vannak emberek társkeresőn?

Figyelt kérdés
Állandóan csak rosszat hallani róla mindkét nem részéről. Azt nem értem, hogy ha ennyire rossz, és tényleg működésképtelen, akkor miért vannak fent rajta emberek.
2013. jún. 6. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én társkeresőn találtam rá a mostani barátnőmre, ugyan abba a városba lakunk és sose láttam de ha láttam is nem szólítottuk volna le egymást. már 4 éve együtt vagyunk, de sokáig kellett keresgéljek mire meg találtuk egymást.
2013. jún. 6. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon a külsőségekről szól, szal aki nem néz ki jobban az átlagnál az könnyen belebukhat.

Főleg, h a nők egy része csak azért van fent, h örüljön, h ma is kapott 30 rajongói levelet(természetesen válaszolni nem fog)

Persze van egy szűk réteg, akik valóban párt keresnek, ha ők találkoznak, bejöhet.

Én szex miatt reggeltem, meg is kaptam, jó volt, nem bántam meg.

2013. jún. 6. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Most számoltam össze, összesen 8 barátnőm volt társkereső oldalakról (3 hónaptól másfél évig tartó kapcsolatokról van szó), továbbá néhány egy éjszakás kaland... És még több is lehetett volna, ha úgy akarom. Persze ehhez rengeteg randira volt szükség, amelyek többsége önmagában is "szórakozás" volt (kávézás/sütizés, mozizás, biciklizés, leruccanás a Balatonra). Szóval nekem bejött, mert amúgy én nem vagyok bulizós, társaságba járós, könnyen ismerkedős típus. Szóval van akinek bejönnek az ilyen oldalak, van akinek nem... :)
2013. jún. 6. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert az állatok nem tudják használni :)

Komolyra fordítva a szót, ha férfi vagy, és átlagosan v annál rosszabbul nézel ki, akkor semmi értelme, mert soha a büdös életben nem fog válaszolni senki.

2013. jún. 6. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Így van, sajnos nagyon a külsőségekre alapul.

1 csinos lányra vagy 10000 pasi jut, szóval bőven válogathat.

A másik dolog meg hogy sokan csak nézelődni vannak fent.

2013. jún. 6. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert ezek nagyon kétségbeesett emberek és mint egy utolsó mentsvárba kapaszkodnak az ilyen oldalakba. A legkétségbeesettebbek pedig ide jönnek rinyálni. :-)
2013. jún. 6. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Plusz az ott lévő pasik nagyrésze barátnő mellett keres magának még valakit. Az más kérdés, hogy mennyire jár sikerrel. Én nem bízom az ilyen oldalakban.
2013. jún. 6. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!