Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ilyen emberek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen emberek miért vannak társkeresőn?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy jóképű pasi így általában társkeresőn próbálok párt találni, de kb 0 sikerem van, minap gondoltam keresésnél a nők helyett bepipálom a férfiakat, és kidobott képeket férfiakat kocsival pózolni napszemüvegben izmait mutogatva, vagy csak simán az a fajta pasi volt aki manapság bejön a csajoknak. Ezek a pasik mit keresnek az ilyen oldalon? Nem találnak az életben párt? Az ilyen pasik mellet nem csoda ha még rám sem néznek a nők. Pedig nincs nagy elvárásom velük kapcsolatban, még csak nem is a legszebbekkel próbálkozok.
2011. máj. 20. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyannyira nőhiány van, hogy némely jóképű gazdag pasi se talál magának párt. Logikus, hisz minden nemzőképes hím egyed a 20-25 éves nőstényekre hajt.
2011. máj. 20. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki azért van társkeresőn,hogy párkapcsolatot keressen. Van aki csak azért,hogy alkalmi szexre összejöhessenek és ennyi. Sajnos ez a helyzet.

"Az ilyen pasik mellet nem csoda ha még rám sem néznek a nők."

Ha kell valamit változtatni rajtad, akkor tegyél érte. Nem kell hozzá kocsikulcs sem...Persze, ha csak úgy érzed.

Egyébként biztos nem vagy vészes, csak azért írod ezt, mert azokhoz a pasikhoz hasonlítod magadat.

2011. máj. 20. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ronda vagy, semmiképp ne a társkeresőn próbálkozz!!! Mert ott a fényképed lesz az első benyomás, élőben pedig a személyes varázsoddal, személyiségeddel tudod kompenzálni ezt, de ha neten így próbálkozol, akkor a külsőd miatt esetleg nem is fognak akarni találkozni veled. Egyébként a kigyúrt, autóval pózolós pasikról minden nő tudja, hogy tajparasztok, azért nem kellenek a kutyának se... Se a társkeresőn, se máshol...
2011. máj. 20. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ezek őket ábrázolják?
2011. máj. 20. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Biztos én se vagyok ronda, de hozzájuk képest igen.

Én sose mondtam hogy bunkók, van sok rendes haverom akik jóképűek divatosan öltözködnek kigyúrtak, szóval én nem azt mondom hogy sok bunkó van a képen csak hogy akik így néznek ki azok mind a 10 ujjukra kaphatnának csajt, ha én úgy néznék ki akkor már simán találtam volna párt magamnak.

2011. máj. 20. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg mire vársz??!Tapsra?Te is kezdjél el gyúrni meg valamit sportolni,amitől izmos ill sportos lehetsz.Nem nagy vaszizdasz elkezdeni és akkor nagyobb esélyed lesz.Nem is kell nagy kigyúrt állatnak lenned,elég,ha sportos lesz az alakod :D
2011. máj. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!