Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn az emberek kb 95%-a miért nem hajlandó elolvasni az adott személy profiljában a leírást?
Tudom, hogy "a társkeresők ilyenek..." stb de érdekelne.
Én időt szánok rá, hogy kitöltsem az adatlapot és a leírást, hogy ha valaki meg szeretne ismerni, akkor legyen egy minimális képe rólam.
Viszont azt tapasztaltam, hogy sokakat ez egyáltalán nem érdekli, és amikor levelezek valakivel (aki rám írt), akkor sokszor jön a nagy meglepődés meg a stb, hogy de hát ezt ő nem is tudta, meg bocs de így nem ismerkednék (pl szemüveg miatt...), holott le van írva az adatlapba.
Most nem akarok ebből nagy problémát csinálni, csak érdekelne.
Sokak miért nem hajlandóak elolvasni az adatlapot úgy, hogy nem kisregény van odaírva, hanem csak pár adat ami fontos egy kapcsolathoz ?
Vagy egy személyleírás úgymond.
Ti hogy vagytok vele?
18/L
Sokan nem veszik komolyan az egészet.1 hónapig voltam fent.Utána töröltem is maga.a hasonló dolgok miatt.
F19
nem tudok mások nevében beszélni...szóval nem teszem.
Én elolvasom.
Olyanokat h pl szem, hajszín, magasság, súly stb szeritnem mindenki elolvas.
De vannak olyan kis csitrik, akik idióta szöveggel nyomják tele a magamról részt, az meg a kutyát nem érdekli, illetve mindenki csak szépet és jót ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!