Mivel lehetne kiszűrni, hogy egy lány pénzre megy a társkeresőn? Például, aki társkeresőn jelzi, hogy tanulóval, álláskeresővel, háztartásbelivel nem szeretne ismerkedni, azok a lányok inkább a pénzre mennek?
1-es
Ez nem igaz, mert volt nő akivel ismerkedtem és közbe derült ki, hogy szegény vagyok, akkor hirtelen eltűnt
A nőknek fontos a státusz, azoknak is, akik nem vallják be. Nagyon kevesen állnának össze olyannal, akinek komoly megélhetési gondjaik vannak. Erről ennyit.
Ami a kérdésedet illeti, miért kellene kiszűrni? Úgy értem, aki tetszik, annál próbálkozni kell, és ha nem jön be neki az anyagi háttered, akkor úgysem ír vissza, vagy lekoptat. Randira eleve csak olyan jön el, akinél nagyjából jó lehetsz minden téren. Nincs ezzel gond, ha neki nem tetszik valami, úgyis odébbáll, te meg dobod szépen vissza a vízbe a pecabotodat... Ilyen egyszerű ez a társkeresőzés... Ne várj sokat, akkor csak kellemesen csalódhatsz!
3-as
Azért akarom kiszűrni, mert én elég cicalelkű vagyok és sajnos, ha már a 3.-4. beszélgetés után visszautasít pl emiatt, akkor azt már a világ halálának élem meg. Nem bírom a visszautasítást!!
Nem biztos, hogy a pénzre mennek az olyanok, akiket említettél. Persze nagy %-ban úgy van, ahogy mondod, de azért olyanok is léteznek, akik nem lehúzni akarnak, de nem akarnak plusz anyagi gondokat sem.
Szerintem később derül ki, hogy ki mennyire anyagias. Ha például azt kéri, hogy küldj neki ajándékokat, utalj pénzt a számlájára, esetleg még indokokat is keres, hogy miért kér tőled(pl. nővérem kezelésére kell a pénz, bátyám temetésére kell...), na, az ilyentől MENEKÜLJ.
Az ilyen tényleg csak lehúz, meg nem is biztos, hogy nő.
17/L
"Nagyon kevesen állnának össze olyannal, akinek komoly megélhetési gondjaik vannak. Erről ennyit."
Akkor elég kevés nő fogja megtalálni a párját vagy mehetnek ki Dubaiba, mert ma Magyarországon, elég sok ember küzd ilyen gondokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!