Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy lány az osztályból...

Tetszik egy lány az osztályból hogy mondjamelneki? Többi lent

Figyelt kérdés

Amikor beszélek vele a pupillálya ki tágul a vilagosban is meg a sötétben is. Lehet hogy félre értem ( aszt mondják ha valaki valakire néz és ha a pupillálya kitágul akkor tetszik neki). és azért félek elmondani neki hogy tetszik nekem alul a szamsor. öt éve ismerem. És a kezemet fogta amikor a saras föld úton mentünk hogy ne hogy elessen.

1.kifog röhögni .

2.vissza utasít.

3.nem szeretném ha vége legyen ennek a barátságnak.

4.az osztály kifogröhögni.

2013. máj. 20. 20:53
 1/3 anonim válasza:
Más véleménye ne érdekeljen!Ha többet akarsz mint barátság akkor azt mond meg neki szépen és ne húzd az időt mert azzal csak magadat kínzod. Lehet, hogy nehéz lesz neki bevallanod és nem pont olyan választ kapsz amilyet te szeretnél , ne keseredj el. Te megpróbáltad. :)Utána már csak rajta fog múlni minden és neked nincs más dolgod mint, hogy várj..
2013. máj. 20. 21:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 20. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Kedves és szép lánynak tartalak! :)

:D Nekem a suli 1. herében 3 fiú így vallotta be és nem terjesztettem,csak annyit mondtam aranyos vagy! :) Csináld te is ezt..:D Szép vagy...:D ennyi..:D

12/L

2013. szept. 14. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!