Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol cikibb és rosszabb ismerke...

Hol cikibb és rosszabb ismerkedni és miért, társkeresőn vagy chat.hu-n?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 21:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
mind2-n ciki én szerintem. sőt, neten ismerkedni is alapból gáz. pontozzatok le nyugodtan :)
2013. máj. 23. 21:55
 2/14 anonim ***** válasza:
chat.hu- n ne nagyon keress normális embert :D
2013. máj. 23. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom miért lenne gáz neten ismerkedni

Én társkeresőn még sosem ismerkedtem így arról nem tudok nyilatkozni.Chat.hu-n sok buta lány van akik a legendás honnan/kor/hobby kombináción kívül nem tudnak mást viszont lehet találni nagyon értelmes lányokat is.Tehát a férfiak szempontjából ez egy jó hely az ismerkedésre,r*banc is van bőven :)

Női szempontból viszont a chat.hu az egy tragédia.Már szinte én szégyelem magamat az ottani férfiak miatt.Ha belép oda egy nő akkor rálépnek vagy 20-an és ebből a 95%-a a farkát akarja mutogatni + egyből dugni akar

Nem tudom hogy a társkeresőn mi a helyzet de azt hallottam hogy ott se sokkal jobb

2013. máj. 23. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

3- as

Nem tudom már miért gáz neten ismerkedni.

Please, hadd fejtsem ki a véleményem a kedvedért.

1. pont

Gáz

2. pont

Ha neten akarsz ismerkedni, fel kell készülj arra, hogy tele van olyan lúzerekkel, akiknek a valós életben nem jöttek össze a dolgok. Ha kicsit gondolkodsz, rájössz hogy valami oka azért lehet annak is...

3. pont

Ha beszélsz a neten valakivel, azzal hogy a sorait olvasod nem ismered meg egy szálat sem, tudsz az életéről pár dolgot és ennyi. Mivel nem hallod azt ahogy mondja, nem látod a szemét közben sem a testbeszédét, a mimikáját így ezáltal te alakítasz ki egy képet róla a fejedben.

Ha most leír itt egy idézetet, lehet azt hiszed róla, hogy milyen művelt de a való életben meg lehet, hogy csak megtetszett neki vagy ott ül mellette egy haverja, aki azon van hogy segítsen neki meghódítania téged.

4.pont

Amikor képet küld valaki magáról, persze hogy a legelőnyösebbet küldi át. Nem látod a hiábáját. Jó, tudom ez felszínes duma, de most hagyjuk ezt a dumát, hogy a külső nem minden mert az mégfelszínesebb mint alapból a kijelentésem.

5. pont

Előbb utóbb ha neten ismerkedsz valakivel találkozni sem ártana. Erről aztán tudnék írni rengeteget, de inkább nem teszem...

6. pont

Mekkora az esélye annak, hogy neten találsz egy normális partnert, aki tetszik, olyan belső értékekkel rendelkezik mint te, és még közel is lakik hozzád? De komolyan? Szerinted aki egy ilyen oldalon keresi a párját az normális, igényes?

7. pont

Abba inkább ne is menjünk bele, hogy ha meg is ismerkedsz valakivel akkor hány órát töltetek mind2-en a gép előtt görnyedve amikorra már ott jártok, hogy jókat dumáltok. Nem lenne egyszerűbb egy vacsora vagy egy séta mellett ezt megtenni?

9. pont

Nem volt 8-as pont, de nem is lesz, mert most csak ennyi jutott eszembe.

2013. máj. 23. 22:10
 5/14 anonim ***** válasza:
sztem a mai világban már egyik sem cikibb sem rosszabb
2013. máj. 23. 22:25
 6/14 anonim ***** válasza:

"Ha neten akarsz ismerkedni, fel kell készülj arra, hogy tele van olyan lúzerekkel, akiknek a valós életben nem jöttek össze a dolgok"

Láttál te már embereket a neten?Mint írtam fentebb rengeteg gyönyörű nő és jóképű pasi ismerkedik az interneten akik egyáltalán nem tűnnek lúzernek

"Ha beszélsz a neten valakivel, azzal hogy a sorait olvasod nem ismered meg egy szálat sem, tudsz az életéről pár dolgot és ennyi. Mivel nem hallod azt ahogy mondja, nem látod a szemét közben sem a testbeszédét, a mimikáját így ezáltal te alakítasz ki egy képet róla a fejedben"

Webcamera,mikrofon

"Amikor képet küld valaki magáról, persze hogy a legelőnyösebbet küldi át. Nem látod a hiábáját"

A kép torzít.Általában jobban néz ki az ember élőben mint képen.De erre is írhatom azt hogy webcamera

"Előbb utóbb ha neten ismerkedsz valakivel találkozni sem ártana"

Természetesen igen.Na és hol itt a gond?

"Mekkora az esélye annak, hogy neten találsz egy normális partnert, aki tetszik, olyan belső értékekkel rendelkezik mint te, és még közel is lakik hozzád? De komolyan? Szerinted aki egy ilyen oldalon keresi a párját az normális, igényes?"

Mert a valós életben nagyobb esély van arra hogy egy normális párt találjon valaki magának?Szerintem nem.Az igényről már írtam fentebb,sok jó külsejű egyén ismerkedik az interneten

"Abba inkább ne is menjünk bele, hogy ha meg is ismerkedsz valakivel akkor hány órát töltetek mind2-en a gép előtt görnyedve amikorra már ott jártok, hogy jókat dumáltok. Nem lenne egyszerűbb egy vacsora vagy egy séta mellett ezt megtenni?"

Akkor biztosan jobb discoban ismerkedni full részegen.Vannak akik nem húzzák az időt és hamar találkoznak egymással akár egy vacsora keretén belül is

2013. máj. 23. 22:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyénfüggő. Cikinek nem ciki.

Társkeresőn elvben több mindent tudsz a delikvensről: részletes adatokat (már ha kitölti), esetleg képet.

A cset meg lutri. Ott bizony profi kommunikátornak kell lenni ahhoz, hogy 3 perc alatt kiszűrd, ki az érdekes, ki nem.

Egy nőtársam írta, hogy gáz alakok vannak a chat.hu-n - igen, a többség az! De ha tudsz szelektálni, akkor nagyon értelmes, értékes emberekre is lehet akadni! Nekem már lett onnan komoly barátság, kapcsolat is, pedig eléggé magasak az "igényeim". A "hogy vagy"-ozókat és a camszexelni szándékozókat pillanatok alatt lerázom: jogom van megválogatni, kivel beszélgetek! :) Amúgy egy jól kitöltött adatlap már kiszűri az idióták egy részét.

Pl. tegnap este is cseteltem, kb. 15-en írtak, abból két jó beszélgetés is kialakult (plusz régi ismerősökkel is tudtam beszélgetni). Tehát azért nem olyan vészes az arány, ha valaki jól használja a csetet! ;)

2013. máj. 24. 13:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én is lereagálnám, mint rutinos netes ismerkedő.

1. pont

Lehet, hogy gáz, de nincs más... én abban a korban járok, amikor már az emberek többsége házasságban él, tehát max. elszedni tudom valakinek a férjét, erre meg valahogy nincs affinitásom. Tehát a társasági életben való ismerkedés nálam kilőve. Bulikba nem járok, többnyire itthon dolgozom, tömegközlekedést ritkán veszek igénybe (autóval járok). Lehet, hogy gáz, de akkor is ez a legjobb megoldás számomra.

2. pont

Mindenkinek van valami problémája, defektje, azoknak is, akiket élőben ismerek meg. Csak ezt neten némi beszélgetés alapján könnyű kiszűrni. Egyébként ne hidd, hogy csak lúzerek vannak...

3. pont

Tudni kell a sorok között olvasni. Rengeteg minden kiderül egy emberről a kommunikációs stílusából. Én eddig mindig azt "kaptam" élőben is, amilyen képet a netes beszélgetések alapján kialakítottam az illetőről, de ehhez kell egy nagy adag emberismeret, empátia, kommunikációs készség is.

4.pont

Akinek elsődleges a külső, az tényleg ne ismerkedjen neten. Nekem nem az. Ha valaki fejben megfog, ha egy fokkal szebb az ördögnél, már nyerő. Egyébként meg eddig még inkább kellemes csalódások értek személyesen, és ez fordítva is igaz: többen kifejtették már, hogy élőben sokkal jobb vagyok, mint képen.

5. pont

És mi akadályozza meg a találkozást? Ha valakivel kapcsolatot tudok elképzelni, azzal nyilván találkozunk. 2-3 beszélgetésből már kiderül, hogy megvan-e az a hullámhossz, ami szükséges egy esetleges kapcsolathoz. Aztán folytatódik élőben. De volt már olyan is, hogy valakivel nem kapcsolatnak indult, és csak hónapok után találkoztunk - ez is benne van a pakliban. Tudni kell helyén kezelni a dolgot, és nem beleélni magunkat addig, amíg nincs találkozó, hanem felfogni annak, ami: ismerkedésnek, puhatolózásnak, barátkozásnak, csevegésnek.

6. pont

Sokkal nagyobb az esélye, mint bárhol máshol. Itt ugyanis lehet BESZÉLGETNI, mielőtt bármi mellett is elköteleződnénk. Ha leszólít valaki az utcán, akkor nyilván ismerkedési, kapcsolatteremtési szándékkal teszi, és már azelőtt kell igent mondanom egy esetleges randira, mielőtt bármit megtudnék róla. Cseten viszont van lehetőségem előbb puhatolózni, és utána dönteni, hogy tervezek-e vele bármit. És a nagy számok törvénye alapján sokkal nagyobb az esély!

7. pont

Persze, egyszerűbb... de hát ez így is működik általában! :) Beszélgetünk két-három estét, aztán találkozunk. Olyannal is, akivel egyébként nem tervezek kapcsolatot, csak baráti folytatást. Ennek az égvilágon semmi akadálya nincs. De a megismerkedéshez, az egymásra találáshoz a csatorna a cset.

És még valami... sokan ott szúrják el szerintem, hogy mindenáron csak társat, párt keresnek! Én nem! A csetet úgy fogom fel, mint egy virtuális társasági teret, ahol sok emberrel tudok kötetlenül beszélgetni és köztük lehet olyan, akivel mást is el tudok képzelni. Éppen ezért nyitott vagyok minden értelmes emberre, normális hangvételű beszélgetésre. Megvan a magam szempontrendszere, hogy kivel jönnék össze, de nem zárok ki senkit csak azért, mert ennek a szempontrendszernek nem felel meg. Ugyanúgy alakulnak ki szorosabb-lazább ismeretségeim, mint élőben is történne, ha bekerülök egy társaságba. Nekem egy barátság kialakulása ugyanolyan értékes, mint egy párkapcsolat. Ha valaki ír két kedves mondatot, nem élem bele magam, hogy ő álmaim lovagja, még az első randi után sem, mert hónapokba telik megismerni valakit alaposabban, és ennyi idő kell ahhoz is, hogy kiderüljön, működőképes-e a dolog (persze van, amikor már az elején kiderül, hogy nem... de az igenhez nagyon sok idő kell!). A cset csak egy lehetőség az ismerkedésre, arra, hogy olyan emberekkel találkozzak, akikkel egyébként nem találkoznék. Ha valaki tudja okosan használni, akkor sikeres lehet, ha nem, akkor viszont csalódások érik. Ennyi a titok.

2013. máj. 24. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:

"Pl. tegnap este is cseteltem, kb. 15-en írtak, abból két jó beszélgetés is kialakult"

Azigen!Ez annyira jó arány hogy szinte hihetetlen!

2013. máj. 24. 16:36
 10/14 anonim ***** válasza:
# 9: Igen, jó arány. Van, hogy 50-ból alakul ki két jó beszélgetés. De nyilván akivel nem alakul ki, azt 2-3 percen belül lerázom. ;)
2013. máj. 24. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!