Hogy találhatnék anonim beszélgető társakat?
Olyan, mint én. DE most nem is ez a lényeg, mert én sem lennék ellenében egy személyes találkozónak, legyen szó akárkiről akármilyen céllal. Anonim formában mindenki valamelyest nyíltabb, ami engem most épp vonz, ez egy ilyen időszak számomra...
Kérlek ne síklasd félre a témát ilyen zavarral!
Gondolom aki nem szimpatikus, azzal megszakítják a kapcsolatot.
Anonim beszélgetős oldalon majd találsz más anonim felhasználókat beszélgetni.
Ez nem zavar. Persze az anonimitásnak is vannak határai. Nem akarlak én bántani, félre ne értsd. Oké, hogy ez egy időszak számodra, DE:
Ha valaki megszakítja a kapcsolatot, 50%, hogy te okoztad
(lehet saját ok: család, pasi/csaj, iskola, egyebek).
Itt simán találhatsz ilyen embereket. Én is beszéltem már több emberkével innét. Bár a többség párkapcsolatot szeretett volna, és mivel megmondtam az elején, hogy már foglalt vagyok, többet vissza se írtak...
Viszont :D Egy sráccal már több mint egy hónapja beszélgetünk napi szinten :D Mivel ő is foglalt, így tök jól elvagyunk. Nincs az, hogy az egyikünk többet szeretne a másiktól...
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!