Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love.hu -ra hol találhatnék olyat aki segítene jó bemutatkozó szöveget rittyenteni?
Figyelt kérdés
Alapvetően jók a tulajdonságaim csak nehéz ilyen ... fogalmazást összehozni h nagyon profin legyek eladva vele :D2013. máj. 15. 18:02
1/12 anonim válasza:
nem tök mindegy, hogy mit írsz? egy szöveg miatt senki sem fog beléd szeretni, előbb utóbb úgy is ki fog derülni, hogy nem te írtad
2/12 anonim válasza:
Minek?
Senki nem fogja elolvasni :D
3/12 anonim válasza:
Ha nem önmagad adod,akkor később se fogsz boldogulni a kapcsolatodban. Nehogy már ne tudj megírni egy kis bemutatkozót. Nem kell regényt,elég pár sor. Saját tapasztalatból mondom,mint exlove.hu-s,hogy a többség nem olvas,csak a képeket nézi.
4/12 anonim válasza:
Ha átküldöd, én véleményezem.
25/L
5/12 anonim válasza:
csúnya vagy ugye? na ez a baj látod nem a fogalmazókészséged
6/12 A kérdező kommentje:
Tudom h a képket nézik.. raktam is fel párat de nem ártana pár sor mert a képeket megnézik, írnak aztán gondolom elolvasnák azt is, legalábbis én is elszoktam olvasni ha egy csaj nagyon megtetszik :)
2013. máj. 15. 18:16
7/12 anonim válasza:
Akkor én voltam csak a kivétel?
Én tisztességesen végig olvastam mindenkinek az adatlapját, aki írt nekem, vagy akinek én írtam. Szerintem sokkal fontosabb, mint bármi más, hogy jól meg legyen írva.
23L
8/12 A kérdező kommentje:
4 , nincs mit átküldeni, előbb meg kellene írni :D
2013. máj. 15. 18:18
9/12 anonim válasza:
Ha ronda vagy mindegy mit írsz.
10/12 A kérdező kommentje:
mondtam már h nem vagyok ronda ;)
így is irnak meg loveolnak a csajok csak még felturbóznám h minél több csajt megkapjak :D
2013. máj. 15. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!