Hol találhatnék magamnak feleséget?
Figyelt kérdés
Huszonévesként úgy érzem elérkezett az idő ehhez. Sosem érdekeltek az egy éjszakás kalandok, voltak már barátnőim, nem érdekel ki gondol szűznek. Tapasztalt vagyok a szexben is, és a párkapcsolati dolgokban is. De a mai lányok nem azok a megfogom a fakanalat típusú lányok. Jobban isznak, mint apáink...:D2013. jún. 3. 01:26
1/18 anonim válasza:
és akkor ahhoz neked mi közöd? főzz magadnak, és ne szólj bele mások életébe.
2/18 anonim válasza:
Huszonévesként házasodni akarsz, hát egy kalappal, de én 35 éves koromig hallani sem akarok erről.
3/18 anonim válasza:
ha szeretem akkor pont le szarom, hogy tud-e főzni.. max megtanulunk együtt :D
4/18 mmano88 válasza:
Mert valószínű, hogy az összes huszonéves lány csak inni tud..tényleg.
Keress tovább! Biztos akad egy-kettő aki csak arra vágyik, hogy neked főzhessen.
5/18 Mókusgyilkos válasza:
kérdezd meg Benkőt.
ha már Benkő feleséget keres [v mi volt a címe.]
nekem ez a műsor bizonyította be h a tvbe tényleg létező emberek vannak! megvan még a szőke csaj a műsorból? nem tudom már honnan de látóterembe került a lánya :D EZEK TÉNYLEG LÉTEZNEK BAKKER!! sokkolt a hír.. [meg a csaj is.. már bocs:D]
6/18 anonim válasza:
Arany középút, ha megtanul pálinkát főzni. :)
7/18 anonim válasza:
Én meg férjet szeretnék már :D Hol találok?!!!!
8/18 anonim válasza:
Annyira elképesztően hülyén állsz hozzá, hogy az már szinte szép!
9/18 A kérdező kommentje:
8-as, qrd meg. Ha valaki csak él, nőként riban.ckodik, pasiként meg hímringy.skodik, akkor az a fura felfogás, ha meg komoly, akkor az. Nevetséges.
2013. jún. 3. 03:01
10/18 dízelszemű bájgúnár válasza:
20 teve és tied a Leilám D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!