Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatnék magas barátnőt...

Bratilla kérdése:

Hol találhatnék magas barátnőt? És hogyan érhetném el, hogy vonzódjanak is hozzám?

Figyelt kérdés

Eddig úgy vettem észre, hogy csak az alacsony csajok buknak rám, nem értem miért, hiszen én magam is magas vagyok. De én magas barátnőt szeretnék, aki 178-180 centi megvan. Volt egy ötletem, hogy a modellek közt keresgéljek, de azok a lányok meg szinte csak gazdag pasikkal hajlandók járni. Annyi szép, formás, csinos magas lányt látok az utcákon, de teljesen figyelmen kívül hagynak. Meg szinte mindnek van barátja... De akkor én mit csináljak? Tudom, hogy nincs ilyen "gyűjtő", ahol csak magas lányok vannak, de esetleg ti tudtok valamit?

22/F

2013. máj. 19. 22:01
 1/8 anonim válasza:
Milyen magas vagy? :-)
2013. máj. 19. 22:07
 2/8 A kérdező kommentje:
A legtöbb mérés 183 centit mutat, de ez néha több, néha kevesebb. :)
2013. máj. 19. 22:10
 3/8 °°Lucyferia°° válasza:
akkor 175el màr alacsonynak szàmìtok? na most szomorú lettem :(( amùgy meg a kérdésre nincs vàlasz. pròbàlj meg magas lànyokkal ismerkesni és ennyi. vagy egy kosaras lànycsapat... :)
2013. máj. 19. 22:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem számítasz annak, de nekem a még magasabbak jönnek be, mikor már majdnem ugyanakkorák vagyunk. :D A kosaras lányok nem tetszenek, akár alacsony, akár magas. Ennek sem tudom az okát, de azért köszönöm a tippet. :)
2013. máj. 19. 22:17
 5/8 °°Lucyferia°° válasza:
a magassarkù jó megoldàs hogy valaki akkora legyen mint te :D kinézetre van gondod a kosaras lànyokkal? mert azt nem hiszem, hogy nem talàlnàl olyat, aki külsõre tetszik. a belsõjülrõl nem tudok nyilatkozni :)
2013. máj. 20. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Jó, ez igaz, de ha meg leveszi a magassarkút, akkor.. nem mondom, hogy csalódás, de azért jó lenne, ha "segítség" nélkül lennének szép hosszúak a lábai. A kosárlabda számomra olyan nem nőies sport, meg a kosaras lányok néha már túl izmosak. Volt egy nagyon szép magas lány ismerősöm, ő táncolni járt, tökéletes, nőies alakja volt. Kár, hogy foglalt.. :)
2013. máj. 20. 14:42
 7/8 °°Lucyferia°° válasza:
ragaszd a làbàra a cipõt :D a kosaras nem nõies? akkor a focista màr mi? az a làny sem lesz örökkè foglalt... :)
2013. máj. 20. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem írtad melyik városban keresgélsz,meg a magasságon kívül milyen külső adottságok kellenek még meg persze te hogy nézel ki:D Na én pl 183 cm magas csaj vagyok..ez már inkább túl magas,neked is,nem?
2013. máj. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!