Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék 180-190cm magas lányokat?
Figyelt kérdés
ez a magasság ami meg fog egy lánynál. persze mellette a csinos alak is elengedhetlen. szóval ilyesmi magam lányokkal hol lehetne ismerkedni2009. okt. 4. 18:07
1/18 anonim válasza:
A kéziző és kosarazó csajoknak kellemesen hosszú és formás combjaik vannak, és kicsi vagy közepes cicijük, mert az ugráláshoz nem lenne jó a nagy duda, ezek a típusú csajok magasabbak a 160 centis átlagnál, szép sportosak, és zuhanyzás után jó az illatuk, megbasznám őket mind :D
Tehát: Sport kategóriákban gondolkozz, ahol előny a magasság.
20/F
2/18 anonim válasza:
Kosárlabda csapatban. :D
Viccet féletéve nem tom.Ez a méret kicsit a női átlag felett van szal figyelmesen kell az utcán járni :)
3/18 anonim válasza:
Nagyon kevés nő van 180cm felett, 190 cm még a férfiaknál is magas:D Nehéz dolgod lesz ha ilyen csajokat akarsz, én is csak azt tudom javasolni hogy kosárlabdacsapat:)
4/18 anonim válasza:
én 176 cm magas vagyok, az nem jó? XD
17/L
5/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogyha találnál ilyen lányt, akkor járna-e veled, tekintve, hogy valszeg alacsonyabb vagy nála. Hacsak nem ütöd meg a 2 m-t
6/18 anonim válasza:
Menj Skandináviába! A Viking lányok szép nagyok, szőkék, mély búgó hangjuk van, és pallos a hátukon:P
7/18 anonim válasza:
Nem semmi igényeid vannak, nálam a 170 cm körüli lányok is etalonnak számítanak. :D
Talán sportolóknál találhatsz magasabbakat, jobb ötletem nagyon nincs.
8/18 A kérdező kommentje:
én 190 körül vagyok, ezért írtam max ennyit.
2009. okt. 5. 10:40
9/18 A kérdező kommentje:
de a 176 cm is nagyon jó :)
dobj egy e-mailt :)
2009. okt. 5. 10:40
10/18 anonim válasza:
Én 181 cm vagyok:D Soha nem volt nálam magasabb párom, max velem egymagas:) 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!