Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék 180-190cm magas lányokat?
Figyelt kérdés
ez a magasság ami meg fog egy lánynál. persze mellette a csinos alak is elengedhetlen. szóval ilyesmi magam lányokkal hol lehetne ismerkedni2009. okt. 4. 18:07
11/18 anonim válasza:
183cm vagyok,kézizek.
Nem olyan jó ez.
Bár 160 lennék:)
15/L.
12/18 anonim válasza:
én is 183 vagyok és én is 15 :D Elgondolkoztam hogy az előző választ én írtam-e :P Szóval én röpizek, és ott is vannak elég magas lányok, na meg a kifutókon is :D
13/18 anonim válasza:
én 15 vok, 188 cm és kézizek ...
és már megszoktam h beszólogatnak xD
14/18 anonim válasza:
utolsó vok: jah és lány vagyok:$
15/18 anonim válasza:
én 180-183 cm magas vagyok:DD és utálom:@:D
16/18 A kérdező kommentje:
na lányok akkor igazán dobhatnátok egy levelet nekem facebook adatlap linkkel :) aztán ismerkedhetünk :)
2010. dec. 26. 19:46
17/18 anonim válasza:
Én is 183 vagyok, néha szívesen lennék kevesebb is, bár a pasiknak tényleg bejön általában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!