Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan/ hol találhatnék így...

Hogyan/ hol találhatnék így valakit? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Szóval, még soha nem volt pasim, de már szeretnék. Kicsit félénkebb, visszahúzódóbb vagyok emiatt ilyen téren és nem tudom mit tehenék. Barátom kevés van, velük sem járkálok el, mert nem nagyon érnek rá. Bulizni meg szórakozóhelyekre meg pláne nem járok. Szerintetek hol tudnék megismerkedni korosztályombeli fiúkkal? A szórakozóhely és egyebek barátok hiányában kilőve, könyvtárba és templomba se járok, a neten sem ismerkedem, mert sok a kétes alak. Akkor mégis mit tehetnék? Az meg a másik problémám, hogy még ha el is megyek egyedül valahová a fiúk nagyrésze szerintem nem merne odajönni, ha szimpatikusnak talál. :/ Ha tudtok adni valami értékelhető tanácsot, azt megköszönném. :) 19/L

2013. máj. 20. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Valahogy mégiscsak bulizni kéne..valami házibuli javallott.

A suliban/egyetemen/munkahelyen nem tudsz keresgélni?

2013. máj. 20. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Merre felé laksz? :)
2013. máj. 20. 22:44
 3/6 anonim válasza:
tanácsot nem tudok adni nekem is detto ugyan ez sok lány akart velem járni csak valahogy mindig elkerültek engem a kapcsolatok 21/F
2013. máj. 20. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért ne menne oda? Ha tetszik egy pasi és néz rád, akkor visszamosolyogsz? Ha nem, akkor éppen idelye elkezdeni!

F.

2013. máj. 20. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Először is válaszolj a PM-re! Utána beszélgethetnénk! ;)
2013. máj. 20. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
hasonló problémáim vannak nekem is.
2013. máj. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!