Hol találhatnék ilyen videószerkesztő programot? Részletek lent.
Figyelt kérdés
... amivel két (vagy több) videót egymás mellé lehet vágni, és egyszerre játszhatnánk le őket.
Előre is köszönöm a segítságet. És mielőtt valaki beírná, igen, googleztam, de nem találtam sok hasznos dolgot :)
2010. máj. 2. 09:58
1/7 anonim válasza:
Szia!! Nem tudom, hogy neked fennt van-e a gépen, keresd meg, hátha megtalálod;)
Windows Movie Maker
2/7 anonim válasza:
Ha számítógépről megy és csak a folyamatos lejátszáshoz kell,akkor ez a KMPlayerben megoldható.A lejátszási listájához kell hozzáadni a videókat és automatikusan játssza őket sorban.
3/7 A kérdező kommentje:
Szia. Persze, hogy fent van a gépen, eddig azt használtam, de az a funkció, amire nekem kell, az vagy nincs a Movie Makerben, vagy én vagyok a béna.
http://www.youtube.com/watch?v=V0LcbYWF5hA
ilyen célra kellene.
2010. máj. 2. 10:53
4/7 anonim válasza:
Ja nem,egyszerre akarjátok egy képernyőn több videót?Akkor nem jól értettem először.
5/7 A kérdező kommentje:
de igen, egyszerre szeretnék a képernyőn több videót, de nem csak lejátszani, hanem felvenni is.
2010. máj. 2. 10:58
6/7 anonim válasza:
Hát minden jobb videószerkesztő tud ilyet.
Corel Videostudio
Pinnacle VS
Sony Vegas VS
Adobe Premier Pro
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítséget:) esetleg ha valaki tudna adni linket, ezek valamelyikének letöltéséhez, azt külön megköszönném :)
2010. máj. 2. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!