Hogyan vetessem észre magamat egy fiúval?
Figyelt kérdés
Külsőleg. Tetszik egy fiú . Elvileg én is tetszem neki de aut akarom h tuti. Sportos alkat vagyok. A ruha milyen legyen? Miről dumáljak h felfigyeljen? 13,5 éves vagyok .2013. jún. 2. 22:38
1/8 Sinead válasza:
ha kiabálsz, biztosan felfigyel rád.
2/8 A kérdező kommentje:
Más értelemben :D
2013. jún. 2. 22:41
6/8 anonim válasza:
Villants cicit, vagy ilyesmi! :P
Amúgy keresd a társaságát, beszéljetek többet!
8/8 anonim válasza:
Szemkontaktus, mindig keresd a tekintetét, ez még nem ciki egy lánynak (mivel nem nyomulás), de tudni fogja belőle, hogy tetszik neked.
Ez bátorítani fogja majd és kezdeményez.
Ruha csak titeket lányokat érdekel, minket pont nem izgat milyen színű, milyen fazon. Legfeljebb ha egy lánynak már formás alakja van, szép mellei, de azt már egy egyszerű póló is kihozza.
Ha nem idegeskedsz, és nem játszod meg magad, akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!